effektiv

Idag har jag vart väldigt effektiv. Vaknade dock typ halv 10 idag igen men jag är en riktig sömntuta.
Gick ner till tvättstugan och kollade tvätttider och då stod min granne där, en gammal gubbe som sa att han redan var klar med sin tvätttid så jag kunde ta resten av hans tid..så snällt av honom. Vi började prata och han berättade för mej om alla grannar som bor nära oss..rätt intressant för han har bott i huset i 30 år. Men så sa han att en av hans grannar hoppade från balkongen för flera år sedan..o shit dt visade sej när vi kom upp att det är från min balkong han hoppat ifrån..dt är lite läbbigt faktiskt o veta att han bott här inne o sen tagit självmord,..usch..får man lite creepykänslor..

Annars har jag storstädat hela lägenheten. Till och med tvättat fönsterna. Blir väldigt skitigt när man bor så centralt..men nu är dt superfint här..känns skönt också o få sånt gjort tills alex kommer o ferren på lördag.
Igår tränade jag ett annat pass på friskis och sen kom Anna hit. Vi gjorde lite keldasoppa och sen mötte vi upp Katrin nere i vasa och tog en fika..Jag åt sån goo blåbärspaj..Mmm..

Idag ska dt alf inte bli nå snask, hållt stenhårt på maten och sen kl 19 blir dt intensivpass med Jessi.,..ska bli en utmaning..

Imorrn väntar jobb 10-19..
hejsvej!

Tisdag

Välkomna till min nya blogg:-)
Tänkte att eftersom man inte träffar sina vänner så ofta där hemma är det ju skoj o iallafall kunna läsa om varandra..så ni som inte har blogg,,skaffa en nu vettja..

Idag har jag har inte gått utanför dörren än. Mulet och trist väder ute. Klockan är bara 15.30 och det är börjar redan bli mörkt ute. Har ingen julkänsla alls och det är första advent i helgen ju. Hemma i Trosa ligger alla julsaker, hoppas mamma kan skicka ner lite med posten. Skulle iallafall va mysigt..

Jag gick upp halv 10 imorse..så skönt o få sova ut. Har städat lite här hemma. Packat upp väskan från växjövistelsen..fan måste byta tvätttid också..på torsdag jobbar jag ju på Friskis så det passar ju icke.
Har också kollat på en föreläsning om totalkostnadanalys. Dagens föreläsning blev inställd som jag skulle åkt på i Partille..suttit med en uppgift som jag inte lyckades lösa men det är inget som ska lämnas in utan bara en träningsuppgift. Ska träffs Fredrica nästa vecka så då kan vi göra klart den.

Ikväll blir det träning, skivstång/spinning. Grymt jobbigt men såå skoj.
Sen blir det hem & duscha o träffa tjejerna på nt café och mysa liite grann..
Måste åka och storhandla nånstans också..ekar i kylskåpet o ja vägrar alltså o gå ner till konsum, blir man ruinerad.
Imorgon ska jag nog börja min dag med en lång promenad. Känns som man måste ta vara på de få timmar dagsljus nu så man inte avlider. Annars blir livet grymt bekvämt o sova länge o strosa runt i mjukisarna här hemma.. Jag och Jessica ska köra intensivgympa imorgon kväll. Ska bli kul & testa sig själv o se om man pallar. Men igår sprang jag ju 5 km utan att stanna och det tycker jag är grymt bra gjort av mig..

Betala alla räkningar ska jag göra nu också..fick mer pengar än jag räknat med så det är skönt. Sen kommer jag ju åka hem snart och då gör man ju inte av med så mkt pengar..gratis mat hemma höhö..

På torsdag kväll kommer Alexandra hit och stannar hela helgen.. ska bli skiitkul:-)
På lördag ska jag ha förfest här hemma med alla brudar. Innan ska vi gå ut och äta nånstans, blir nog Thai som ligger i närheten, prisvärt också.
På söndag julmarkand på Liseberg. Kanske man får lite julkänsla iallafall..
Ciao!!


RSS 2.0