Gud va jag har saknat dej

Jag fick världens bästa överaskning förut. Pratade med Julia på msn som kom hem igår från hennes och Annas långresa i Asien. Så skriver hon att hon är i Sthlm över helgen och vad passar bättre när jag ändå ska upp dit imorgon till färjan...
Så nu blir det att ta ett tidigare tåg upp, så ska vi äta lunch och dela en flaska vin i nån mysig park..UNDERBART!!

Bara så jag inte glömmer bort tiden och missar färjan *hihi*, för vi lär ju ha hur mkt som helst o prata om!!

image478
  På väg ut till Nivå i vintras..


Bilder från vår picknick i Sthlm fre 30/5






Pirrigt

Nu har jag tränat, duschat och ätit en god tomatsoppa till lunch. Fick röra ihop nt ätbart av det sista jag hade hemma i skafferiet. Konserver är verkligen bra ibland:-)

Sitter här med hårinpackning och ska måla naglarna i en cool neongrön färg tänke jag..hihii...

Jag fick tag på sista minuten så åker 20.42 från Gbg och är framme i Södertälje syd kl 23.28. Lite sent men de andra biljetterna kostade minst 600 spänn. Nu behöver jag ioförsej inte heller stressa här hemma utan kan packa ihop det sista och städa lite i lugn och ro.
Mamma är så go som kommer o hämtar mej vid tåget sen. Hon är ju ändå ledig imorgon så vi båda kan ta en rejäl sovmorgon.

På tal om sova, hur ska man förbereda sig inför en sån här 48 timmars trance&house kryssning med mondaybar ?...Nån som vart på sån förut kanske ...?
Jag har värsta dilemmat vilka skor jag ska ha så jag inte för sjukt ont i fötterna...haha... Jag vill ju helst ha mina björn borg pumps men får nog även ta med mej lacostejympaskorna och flipflop...

Jag tänker dock inte avslöja vad jag ska ha på mig..hihi..får ni se på bilderna efter... Roligt är dt ialf..:-)

image477

Var inne och kollade förut på de DJs som ska spela och såg att headhunterz ska spela, technoboy och Miika Kuisma...*whhiii*
Natten mellan lördagen och söndagen ska vi stå på däck och ösa till solen går upp. Kommer nog vara en mäktig upplevelse.
image476

Jag är såå nervös...







Irriterad

10.28

Jävla SJ. Deras hemsida krånglar..verkar överbelastad lr så är det min internetuppkoppling som muppar för kan inte boka tåg hem till Trosa idag. Oh dyrt är det också. Måste punga ut minst 400 spänn för en sistaminuten biljett...mamma sponsra?:-)

Läste på Mondaybars hemsida att det kommer va total trafikkaos i Sthlm imorgon pga, Irakkonferensen, Kiss som ska spela på Stadium och dessa student/kortegetider. Ska bli väldigt intressant och se om mina kära vänner från Lidköping kommer komma fram i tid...Jag ska säga åt dom och åka senast 9 hemifrån annars får väl jag åka ensam på denna stohejkryssning, undrarar om det blir skoj....?!

Jag får ge upp helt enkelt och ta mig ner till hamngatan och köra gym & sen Cillas medelpass kl 1200

Puss

Glassardag

Jo det kan man säga att jag haft idag....:-)))))

Hela eftermiddagen var jag hemma hos Niklas som bor vid chalmers. Där låg vi och stekte i solen & badade i deras pool...

Sen kom Johanna o hämtade mej efter hennes jobb, så åkte vi ut till Näset med god sallad som middag. Nån timme senare dök också Catrin, Linda och David upp


image470

Det var helt vindstilla och hur underbart skönt som helst.
Bara sitta där, höra kluckandet från vattnet, ljudet från båtarna och fiskmåsarna fick mig nästan att vilja skrika rätt ut hur lycklig jag är just nu. Sommaren har precis börjat, jag är ledig och har så mycket roligt att se fram emot.

Mina godingar is my life





Fixx

Idag är jag uppe me tuppen. Håller på för fullt & tvättar samt packar, fanns ingen tvätttid än den mellan kl 8-10 så blev o ta den helt enkelt.
Imorgon åker jag hem till Trosa på eftermiddagen. Sedan är det ju kryssningen på fre också. Nervös!

När jag är klar här hemma ska jag ta mig ut isolen några timmar och på eftermiddagen blir dt träning på gymmet.

Vid 17-tiden kommer Johanna o hämtar upp mig, så ska vi ut till havet & picknick. Linda kommer också..myys:-)
Ska laga en jäkla smarrig laxsallad med matvete o ta me. Yummi!


today

Vaknade runt 08.30 utvilad och gjorde min favoritfrukost; en smarrig äggröra med frysta bär och kesella till. Mums!!

Ska ligga här och jäsa i min stora bäddsoffa en stund till..*gääsp* Lite senare ska jag gå en timmes snabb powerwalk i solen och sen direkt ner till hamngatan där dt blir gym & medelpulspass med Catrin kl 12. Ska tydligen vara ett bra & jobbigt pass så det får man passa på o testa nu när man kan.

Efter dusch och lunch här hemma ska jag bege mig till en park med en bra bok och njuta hela eftermiddagen i bara bikini...

Underbart!





vad ovant



..det är att ha semester..*fniss*...Behöver liksom inte ställa klockan & kan sova tills jag vaknar.

Imorgon ska jag nog äta frukost i min säng och sedan ut och njuta av att vädret ska bli så grymt bra . Hela veckan dessutom. Jesus, Högsommarvärme och sol på sin semester är ju inte fel alltså..HÖHÖHÖ!!!




Här kommer några av Korten från min fest i lördags, resten ligger på facebook.

En helt asgrym eftermiddag i Slottsskogen och sedan party hemma hos David.
Tack alla för ni kom. Presenter som Spa-kit från body shop och presentkort på Hagabadet är väldigt uppskattat.
Puss på er!



Partyqueen!

 






Godnatt

sista helgen

Yes, idag gör jag min sista dag på friskis & svettis. Nästa vecka börjar nämligen sommarschemat och jag som redan har sommarjobb har inte satt upp mig på en enda tid. Himla skönt o ha varenda helg ledig:-)

Det är som vanligt hur dött som helst här på JB, tur att det bara är 1 1/2 timme kvar innan jag får gå hem.
Sen är det liksom semester för mig på riktigt. Ledigt 2 1/2 vecka! overkligt...
Så på onsdag eller torsdag åker jag hem till Trosa för på fredag kväll ska jag på en 48-timmars kryssning till Tallin med Mondaybar black and white cruise. Är sååå förväntansfull och pirrig, tror det kommer bli årets roligaste fest helt klart.

Sedan är jag i Trosa hela veckan därpå & under helgen när det är nationaldagen. Synd att de flyttade Trosa marknad, kommer man missa dt. Typiskt!



Tack alla för igår:-) Var en jätte lyckad och rolig fest.
Kort kommer inom kort.

Puss



idag smäller dt

Nån fler som lider av pollenallergi?! Jag vaknar med ihopklibbade ögon och tjock hals varje morgon. 
Inatt har jag sovit över 10 timmar och jag är ändå så trött att jag känner mig bakfull när jag vaknar. Men ijag var tvungen och dra mig upp ur sängen för här finns ingen tid o sova!

När vi kom hem igår från Maxi vid 22-tiden låg jag i soffan och kollade på the signs på fyran. Den är så obehaglig, för hatar aliens o sånt skit så stängde av istället. Men den filmen ger mig roliga minnen, minns du alex när vi var o såg den med johan bodén och Sebbe? Hahaha...

Jaha nu måste jag duscha och göra mig fin. Har världens klädångest om jag ska ha min svarta klänning lr svarta pennkjolen med aprikosfärgade toppen till...*GAAHH*...

Kl 11.30 ska D hämta upp mig och vi ska till systemet, hämta massor av is och jag ska instruera Mio i stängningen på friskis 13.30, eftersom hon är så gullig som tog min tid idag...Tack!

Sedan bär det direkt hem till David & fixa dt sista för ikväll och sen ner till slottskogen o njuta av solen med ett glas rosé och massa bra house i högtalarna..

Jag är pirrig...

puss

förberedelseförfest

Jappo, idag blev det  först en ny fräsch frilla, sedan lunch på scandic i Mölndal me lärarn och sist lite shopping på stan,,en ny blommig tunika & en aprikosfärgad topp på Zara blev dt. somrigt o fint:-)

Imorgon ska jag ha bigpartyyy födelsedagsfirande med grillning, volleboll & kubb i slottskogen på eftermiddagen och sen hemmafest hos David med glassdrinkar & dans. Kommer bli sjuukt kul!
Så denna fredagkväll kommer jag & D spendera vår tid på bla, willys där vi ska shoppa loss bland glasssmakerna...
sambucca o vaniljglass är en hit har jag hört,,,

Trevlig helg
image442

semester

Jajamän, i onsdags gjorde jag min sista dag på Unifeeder. Tiden har verkligen gått hur fort som helst.
Praktiken & skolan är över så nu ska jag njuta av min nästan 3-veckor & enda ledighet i sommar.. sedan sätter jag igång igen o jobbar måndagen den 16 juni till 31 augusti.

Igår blev det logistikmässa & sen sol med Katinka ute vid havet. Bättra på brännan lite:-) 
Nu kl 10 ska jag klippa mig hos Natalja på Sense och sedan kl 12 ska jag & Katinka bli bjudna på lunch av våran lärare Micke som ska gå igenom ett projekt/marknadsföringsjobb vi ska göra åt skolan. Blir 3 dagar i skåne nu någon gång under min semester med lön, betald resa & hotell..skoj skoj!

Jag har ju vart urusel på att uppdatera min blogg men dessa veckor har varit intensiva & bara runnit iväg.
Men mkt skoj har hänt:-)

Här har vi picknick & grillning i Slottskogen på vårruset. Myyss.





Jag & David kör after work på Excet & sedan utgång fre den 9/5





Tjollahopp nu måste jag göra mig iordning och rusa til frisören..

Puss


snarko

Är inne på andra veckan nu på Unifeeder & dt går superduper!!

Ursäkta dålig uppdatering men jag är seriöst helt död på kvällarna.  Går upp 05.30 varje morgon och fixar frukost och packar väskan. Jag hatar att stressa och måste äta frukost på morgonen i lugn & ro...:-)
De här dagarna har jag gått powerwalk på morgonen 45-60 min och sen åkt med David till jobbet.
Sedan har vi tränat direkt när vi slutat på majorna o sen knallar jag hem igen. Är hemma vid 19-tiden och då är dt dusch & middag som gäller..lite tv & sen nana... No life!
Imorrn ska vi börja cykla också dit ut & hem..vilket är en total cykeltur på ca 90 min med många backar..Pust! Jag kommer om inte annat bli fit hahaha...

Kan inte ärligt talat inte förstå hur man kan jobba heltid, ha småbarn och hus...hur helvete orkar man?!
Tycker dt är jobbigt som dt är o bara jobba, träna & behöva tvätta, diska & fixa här hemma på kvällarna....
Men ja är inte van o va en working girl & trösten är att man vänjer sej..




Tur iallafall att vädret är helt underbart me värme & sol. Går ju så himla mkt lättare.
Imorrn blir det grillning på kvällen me några vänner.


image428






Goonatt!

RSS 2.0