Kunde gått illa

image270

En bamsekram till dig Julia
Vilken otur du har vännen
Men du hade sån änglavakt
Finns här för dig

I löööve you gumman




Nu är det strax helg igen vilket betyder arbeta för min del.
Jag missade ju helt att lämna in min timrapport förra måndanden så det kom ingen lön till mitt konto:-( därför är jag väääldigt fattig nu. Jag klarar mig för det gör man alltid,,men det går knappast att shoppa ngt, äta & fika ute, festa...*snyft*...Man får tänka att det blir dubbel lön islutet av den här månaden istället..

Festade, det gjorde jag förra helgen rätt rejält så det får faktiskt räcka för den här månaden nu ändå..
Men det GÅR JU att gå ut och göra det billigt för en...:-)
Man går till ett ställe där det inte är inträde, tranquilo, victoria, vasastan. Vilka mer ställen finns?
Drick vin eller grogga hemma innan så behöver man inte slösa massa pengar ute på alkohol.
Ska man dricka ute så köp aldrig drinkar utan ett glas vin eller ev. öl. Tyvär måste jag säga att de flesta uteställerna har värdelösa bartenders, förutom vissa ställen som Tranquilo, där min bartender gör gudomliga drinkar..:-)
After work på fredagarna är också grymt bra för en student faktiskt. Gratis mat och ett glas vin för 25 kr. Där kan man iallafall bränna 100 kr på 4 glas vin..sen är man glad i hatten:-)

Jag satt och kollade igenom mina kontoutköp igår när jag betalade räkningarna och har insett vilka förändringar jag måste göra för att spara pengar:

1) Sluta handla mat på Gbgs dyraste matbutik Coop Konsum på Landala torg.
2) Sluta äta ute och fika.

Så lätt var det...*s*..

Nu ska jag försöka storhandla i början av varje månad och OM jag måste handla ska jag låna kärringkärran på friskis och knalla bort till Willys i Johanneberg...
Det är inte lätt att storhandla när man inte har bil, Katinka min klasskompis, DU är en ängel som kört mig så jag kan handla. Puss!
Det är inte lätt att undvika och fika ute heller. Jag bor mitt i stan, Göteborg är en riktig café och fikastad. Fika är så underbart mysigt, socialt och gott:-)
Man får helt enkelt begränsa sig..hihi..



Nu ska jag plugga på här så jag hinner städa lite sen och sätta upp adventsljusstake o julpyssla lite.
Träning kl 15. 00, bodypump och sen ett medelpulspass efter det..
Ikväll ska vi på föreställning med jobbet,,,hoppas du kan följa me Julia..tänker på dig..

Trevlig helg!








Min önskelista i jul

1) Ny nätverkskabel



2) Digitalkamera



3) Aerobic skor




Sen är jag nöjd:-)...



Det är faktiskt fortfarande morgon..och jag ska strax gå till gymmet och bli så här snygg i kroppen:-)


....Med Martinas hjälp kanske.... Nytt träningsprogram ska ialf göras så nu kör vi hårt här..stressen kommer, snart beach 2008 * ASGARV*...





lite nytt

Den här mobilen är alldeles snart min...i svart för omväxlingens skull..:-)

image263




Idag kom en väldigt pratglad man och satte in min nya säkerhetsdörr i ek. Vilket lyft för min lilla hall.
Han tyckte jag var så trevlig att jag till och med fick extra isolering i fogarna? Bra för ljudnivån när jag ska ha mina fester,tänker jag..*thii*..

I helgen blir det att arbeta igen på friskis, bytt helg med Lovisa eftersom mamma och dem kommer nästa helg och hälsar på.
Händer alltid roligheter ändå fastän man jobbar..På fredag ska vi på JB se en föreställning på kvällen och sedan gå ut en sväng och dricka lite vin,,förmodligen blir det tranquilo också eller Paloma.....?:-)
På lördagkväll ska vi tjejer ha mysig uppesittarkväll hos mig. Dricka glögg, baka lite, pyssla och bara myspysa..
Längtar verkligen! För att jag ska hinna julpynta här hemma innan advent ska jag faktiskt fuska och göra det redan på fredag..det får man väl?
image264image265


Nu fattas bara fina vita snöflingor istället för det här sablans regnet..men bor man i Göteborg så gör man..Ska nog sätta dit egna snöflingor på fönstret och låtsas...












Puss på Er

Tack

mina fina vänner

Ni betyder allt för mig
Att ni finns hos mig dygnet runt och alltid ställer upp i vått och torrt

Det är vänskap
Love you all







Helgens roligheter

I fredags:
Stan kanske gooaste hamburgetallrik på Red Lion i Majorna med Paloma, Dennis, Jonas, ayse m fl.
Tranquilo med Jonas (och hela Unifeeder som va där..*thii*)

image260


image261

I lördags:

Jag och Julia hade en svårslagen lite otippad utekväll igår.
Först blev det gooo mat hemma hos henne & Anna i höstrusket..Burr..Vi gjorde en sån supergo bulgursallad med massa gottans i..ugsstekte lax och sen det godaste som finns, baconlindade dadlar..MmmMmm..
Sen bestämde vi oss för att göra oss iordning och åka in till stan, knallade in på Nivå och skakade rumpan så det hette duga..Partygirls..:-) Skooojj...

image262

Hottii....

Nu är jag så slut. Jobbat hela helgen också...


suck

Jag har tappat all tro, hopp och kärlek

God natt

måndagsbakisfyllaångest..

AAaa men tusan då va seeg jag är...idag är det en sån där grå tråkig jävla piss dag rent ut sagt.
Booboo har åkt hem, jag har inte gått utanför dörren..o har ingen lust med dt heller. Är nog fortfarande bakis efter min rejäla fylla i lördags...shiit..
Legat i sängen all day, knaprat morötter och pluggat..dt har ioförsej gått bra..

Ångest, ensam, killar är crap..

Jag behöver nog ha en filmkväll med lite god mat o glass...tröstäta lite..heelst vill ja ju ha alex här. vi kompletterar varann...så är det bara...min favvotjej jöhhh...

Hegen har i övrigt varit såå bra:-)

Längtar

Nu har jag verkligen ngt o se fram emot här..
Dels så kommer min Alexandra Booboo..*fniss* hit till mig nu i helgen och hälsar på..Myyys:-)

Löööv



Helgen den 8-9 december kommer mamma, Hannah, mormor, Kattis min moster och min kusin Linnéa hit och hälsar på. En riktig fullspäckad tjejhelg med andra ord:-)
Syrran kommer redan på fredageftermiddagen så då har vi planerat in lite spa & relaxing på Hagabadet,,sen blir det ut och käka nånstans och lite fest på kvällen..
De andra kommer med tåget på lördagen ngn gång mitt på dan och de ska bo på ett hotell här i närheten.
Först blir det shopping sen besök innan föreställningen Askungen på Gbgs operan.
 På söndagen innan de åker hem ska vi gå på julmarknaden på Liseberg...
Hur myys som helst..

image259



Nu är det ny kurs, Internationell handel & marknad, import & export...Hur kul som helst.
Projektet lämnades in i fredags...såå jävla skönt att det är över. PUST!

Mkt föreläsningar, ett nytt projekt ska göras..o måste söka ny praktikplats nu inför efter jul..
Stress! Pöss

Sthlm weekend

Nu är jag tillbaka i Trosa igen efter 2 dagars visit i huvudstaden.. Har varit otroligt bra med en underbar & grym Tiesto konsert..

I fredags eftermiddag när jag kom upp & hade mött Catrin på centralen så åkte vi till vårat hotell & checkade in på Östermalm.. Gick en sväng på stan & kollade i affärer tillsammans med Alex..va dock så mkt folk att det inte blev så mkt shopping..men hungriga va vi så blev Thaimat..rek place by alex..hihi..va dyrt för o va thaimat men myspysig inredning & maten va super goo:-) Sandra kom förbi och sa hej också...
We miss you,,,
                            
Glider på stureplan med alla bratsen..höhö..




Nu är jag såå sliten idag med en riktigt bakfylleångest.
Min nya & skapligt dyra skinnjacka blev stulen på Soap igår..jävla SKIT säger jag bara..
Min lapp till garderoben måste ramlat ur i farten när jag skulle betala i baren,,sen har väl någon hittat den o gått och hämtat ut jackan..Jag va knappast full heller men men..mkt folk, trängsel och sen så lätt hänt också...allt låg ändå i ett fack i väskan..fick gå hem till hotellet i bara linne när dt va minusgrader...Burr..ÅNGEST!

Jaja vad ska man göra..finns idioter till allt som man säger..
ikväll har det blivit god mat med mormor & morfar, Sovit hela eftermiddagen i soffan..o imorrn är det plugg igen för min del..
Åker hem igen till Gbg på tisdag eftermiddag/kväll..Miss you all...

Goo natt





Sthlm tiesto

Nu är jag i Trosa hos mor & far. Kom hit igår kväll, mamma hämtade upp mej vid tåget  o sen åkte vi hem hit och åt god tomatsoppa,,myste isoffan...
Sov som en stock inatt..nu ska vi strax åka till Skärholmen en sväng och kolla lite. Sen ska jag möta catrin vid ett på cantralen, vi åker direkt och checkar in på hotellet. Underbart väder ute så ska nog ta me henne på en promenad runt Djurgården eller så går vi på söder o tittar i affärer en stund.
De andra kommer nog runt 15-tiden till hotellet så vi möter upp dem senare, bastar & slappar på hotellet, går ut och käkar på nån mysig restaurang och sen förfestar ihopn innan det bär iväg mot münchen bryggeriet.
Jag ser verkligen fram emot den här dagen & kvällen. Kommer bli så jävla skoooj:-)
tjaoo

Paloma, vi kommer saaakna dig! Lovee you


full fart

Jaa det är verkligen mycket idag & fixa idag..
Projektet ska snart vara färdigt, ny kurs börjar på måndag, Handel & marknad. Beställde nytt kursmaterial förut på internet.
Efter måndagens studiebesök och intervju på Volvo har vi mycket bra information som skall sammanställas,,Va ett väldigt intressant besök. Visste ni t ex att av Volvo lastvagnars stänkskydd bakom däcken återvinns av sånt vitt plast som finns på höbalarna som ligger ute på åkerarna på sensommaren/hösten..Dt är ett av deras alla väldigt bra miljöintiativ..

Jag är miljöskadad nu..så ni vet:-) men undrar egentligen hur mkt jag bidrar till en bättre miljö..jo jag källsorterar, dock ingen grön avfallspåse under min diskbänk (fy skäms) Men dt ska dt bli ändring på!! Men sortering av papper, plast, konserver o sånt gör jag,,pantar burkar och flaskor..
Men att tänka på hur mkt jag konsumerar..där är jag nog en riktig miljöbov. Kläder, prylar hit & dit..Äta bör man annars dör man,,ekologisk mat, jaa visst men är rätt dyrt och håller inte för en student...hmm...
Tv:n står på just nu och datorn nästan 24 timmar om dygnet. Tragiskt! Jag har faktiskt börjat tänka på att inte bada mer än mina heliga fredagar och inte duscha så länge heller...diska kan man ju göra när diskhon är överfull..ändå så jävla tråkigt..miljövänligt ialf..hihi..
Dt sjuka är att dt verkligen är så att vad DU gör som har sån stor påverkan..man tänker ju att; ähh dt spelar väl inge roll vad lilla jag gör...men Jo visst serru...Precis allt vi köper & gör innehåller någon form av transport..Transporter är den faktor som bidrar mest till koldioxidutsläppen just nu. Det är detta vi analyserat och kollat på de stora transportföretagen gör för en mindre miljöpåverkan.. Vad Sverige bidrar med, politiker, infrastruktur,åkeriägare osv.. Att ett företag arbetar med miljön och har miljöledningssystem är en stor framtida konkurrensfaktor.,..

Just nu håller jag på o tvättar och packar, ska träna vid 12 nere på hamngatan..
Tåget går 16.42 i eftermiddag hemåt mot Trosa. Mamma ska hämta mig så ska vi köpa med oss indiskt hem och mysa i soffan..goos:-)

Jag längtar så grymt mkt till Imorrn..har blivit lite struligt hit & dit men nu verkar det ordna sig ändå. Vi kom på den bästa lösningen..till sist...
Jag åker upp till Sthlm mitt på dagen imorgon och möter Catrin som kommer med tåget från Gbg. Åker och möter upp de andra och checkar in på hotellet. Sen blir dt soft eftermiddag, gå på stan, basta på hotellet, gå ut och äta nånstans och sen förfest.
Sen blir det dans hela natten lång...Tieeesstoooo here I come...wwiihhoooo....

RSS 2.0