slappar

Denna söndagskväll består av popcorn, pepsi max & the Score på fyran...
Måste ju sova snart för jag ska upp 06 imorrn, Tur iallafall att dt bara är 3 dagar den här veckan o sen lite valborgsledigt igen.
Fan va lat man är alltså..

image426





hmm

Bakfull  & Söndagsångest!! Ska jobba nu 15-20, praktiken börjar imorgon också  ......

Jag vill fly verkligheten och landa i ngt varmt paradis. Bara vara.









festligheter

Lämnade av min kära syster vid tåget förut..Hon har varit här sedan i tordags på en snabbvisit. Jätte mysigt & spontant:-) Vi har gått på stan, tränat, haft picknick och bara slappat...

Efter gick jag en sväng på stan för att införskaffa mej en trenchcoat. Inte dt lättaste för det va såå mycket folk överallt..Löning & Liseberg som öppnar ikväll också. Men jag hittade en jacka på chelsa som satt perfa!

Så nu står jag och räknar ner mina timmar här på jobbet. Ikväll blir det nämligen lite fest för jag & Katinka ska fira våran examen tillsammans me lite vänner på avenyn Nr 1 där dt blir middag och sen utgång...*Whii*

Puss


 Här kommer bilderna från våran examensfest från Avenyn Nr1 & Push:







Tjollahopp

En härlig och svettig powerwalk blev det imorse mellan 06.30-08.00...
Nu tvättar jag alla urkiga träningskläder & ska köra en snabbstädning här hemma också. Skriva massa på projektet och kl 13 ska jag träffa Katinka i vasaparken för mera plugg & sola självklart:-)
Ikväll blir det 2 träningspass, skivstång & step-up efteråt....


Imorrn kommer kanske min syster ner o hälsar på från Örebro. Vilken trevlig överaskning isåfall:-)

en vanlig tisdag:-)

Idag har jag haft en sån underbar dag. Kanske för den också är årets varmaste här i Gbg.
Åt en lyxfrukost ute i morgonsolen med kaffe, färsk ciabata med mozzarella/tomat/basilika mix på och en god brämhultsjuice till.
Tog en lång cykeltur runt i slottsskogen och sedan ringde Katinka och frågade om jag ville följa med ut till havet och plugga. JA JA JA!!!

Vi köpte med oss kycklingsallad och kaffe o tog hennes bil ut. Åh gud så skönt & varmt, la oss i lä mellan klipporna o solade i bara bikini hela dagen. Lyckorus! Vissa har det bra va?! *hihi*....

Nu är man en aningen trött här när man kom hem och efter två dagars träning med spinning blir det bara en långpromenad senare med Madde.
Jag ska va flitig nu och skriva rent mina anteckningar på datorn så dt här projektet kan bli klart nån gång..

Puss

love

Vad jag älskar att vakna till det här soliga vädret. Inte ett moln på himlen och jag känner mig såå utvilad.
Hungrig som tusan var jag också så grötfrulle med kaffe slank ner. Mums!!!



Den här veckan ska jag njuuta av detta väder. Promenera och plugga ute så mycket som möjligt. Om en vecka vid den här tiden sitter man ju på kontoret...:-(

I eftermiddag blir det ett medelpass på Friskis och ikväll ska jag & Momo leka. Han kom hem från Teneriffa igår..

Ha en bra dag my friends


jobbar

Just nu är det rätt segt faktiskt & jobba på friskis när solen skiner utanför fönstret:-(

Men jag ska ändå va duktig och köra gym & spinning direkt när jag slutar 15.30..
Igår blev det ju ingen träning utan glass på dagen, en öl på tranquilo & bio på kvällen med David. Vi såg 21, riktigt sevärd film!

Ikväll ska jag hinna gå en riktigt långpromenad och sedan blir det plugg för hela slanten, på fredag ska vårt projekt vara inne! Stress stress!

Oo om en vecka börjar jag min sista praktik igen på Unifeeder. 4 veckor upplärning inför sommaren. Sedan blir det semester 3 veckor (med sol & värme förhoppningsvis) och den 16 juni börjar allvaret..

Nästa helg ska jag & Katinka iallafall fira våran examen med shopping & lunch på fredag, sedan jobbar jag hela nästa helg men på lördagkvällen ska vi dra ihop våra tjejgäng och köra räkmacka & vin på Heaven 23 & sen barrunda på avenyn:-) Kommer bli grymt skojs..












härliga tider

Ursäkta för att jag är världens sämsta på att uppdatera min blogg.....

Här i Gbg skiner solen för fullt så idag har jag, wiktor och Anders göttat oss i vasaparken. Riktigt varmt!  Fattades bara en kall öl, brassestolar & lite grillning så skulle man ha riktigt sommarkänsla *fniss*
Verkligen full pott att komma hem från Gran Canaria  till våriga Sverige och massa solsken:-)
Men jag längtar tillbaks till värmen, stranden, alla visslande spanjorer i string och få hänga med min Boo!




Snart är det iallafall sommar och det ser jag fram emot som tusan... Kommer ioförsej innebära mkt jobb på Unifeeder, men helgerna blir späckade med massa skoj. Trosahelgerna är  självklart spikade på marknaden när jag fyller och sen stadsloppet, Gotland v.29, Mondaybarkryssning till Tallin 20 maj-1 juni med mera..






pust

Nu är äntligen allt packat och klaart!!
Har hämtat mitt pass, handlat lite nödvändiga saker på stan, duschat, blekt mitt hår, ätit lunch, städat lite här hemma och  mest virrat runt känns det som...men nu så..Nu är det bara och slappa en stund och måla naglarna här.

Kl 18.42 rullar mitt tåg från Gbg mot Sthlm C. Ska försöka utnyttja tiden med och sova så mycket det bara går på tåget.
Kl 04.20 imorrn bitti kommer nämligen taxin och hämtar oss hemma hos Alex.  Arlanda nästa!
Så med min resfeber (hatar att flyga) finns en risk att jag inte kommer sova så mycket hemma hos Alex..pirrpirr!

Det är svårt när man ska åka iväg så här impulsivt. Jag hann aldrig tvätta heller och så vill jag ju helst ha med mig alla snygga sommarkläder:-) Men med den enda lilla resväska jag har här hemma går ju det inte, så har verkligen fått välja ut dt bästa bästa! Sen väger ju bara neccesären mer än hela väskan typ haha..
Men det är väl så dt ska va när man är tjej med för mkt pryttlar helt enkelt...

See ya!!

Pössis


*Wihhhiiiiii*

I morgon kväll åker jag till Stockholm & min Alex boo..
För på fredag morgon klockan 07.05 går panet från Arlanda till PUERTO RICO på GRAN CANARIA...

En rehab & hälsovecka med massor av sol, bad, träning, promenader på stranden, äta god smuttig mat, MMmm LIKEEE!!!

image420


Ha det så jäkla skönt hemma i regnsverige...höhöhööö

sketans regnande

image419


Är det någon mer än jag som  känner av den här tidsomställningen? Jag har varit konstant trött, sego och omotiverad hela den här veckan. Ingen morgonpromenad har det blivit för det har varit så mörkt och ruggigt ute. Vill bara ligga i sängen hela dagen under täcket och dricka massor av te. Försvinna från jorden typ:-(

Idag på förmiddagen träffades jag och Katinka på Expresso house för 3 timmars effektiv projektplugg..och så självklart äter vi ju också vår traditionella frukost ihop. Kaffe med grov fullkornsmacka med skinka, sallad och creme cheese på. Mums! Gick promenix dit & hem i regnet.. bhuuu kallt..
När jag kom hem gjorde jag lite lunch här hemma på stekt kycklingfilé med en god sallad till.

Väntar otåligt på att alex ska komma med ett positivt besked att vi åker till Gran Canaria på fredag morgon. Hoppas så in i helvete att vi kommer iväg, för det är precis vad jag behöver precis NU! IWANTIWANTIWANT!!
Me and you booooo.....*fniss*

Nu kommer Catrin förbi, vi ska chilla en stund, se film och ligga i min bäddsoffa...kommer säkert somna!




Picknick

Igår var det jätte skönt vårväder ute & jag satt inne med boken i näsan nästan hela dagen...seg iskallen!
Jag hade precis tänkt dra & träna så ringde Momo och fråga om jag ville hänga på en promenix i Slottskogen med honom. Precis vad jag behövde...:-)

Efter promenaden & allt tjöt ville ingen av oss gå hem, så det slutade med att vi gick hem till honom i majorna. Packade med oss filtar, pasta & kycklingsallad, lite plock av fetaost, soltorkade tomater & kex + varsin ÖL(!!)
Sedan knallade vi bort till Röda Sten & älvsborgsbron och där satt vi på ett berg med världens utsikt över hamnen & havet. Kollade på solnedgången och alla båtar som åkte föbi. Lite kyligt va det men vilken vårpirrkänsla:-)
Hurra för spontana upplevelser!!

image416

image417


RSS 2.0