torsdag

God morgon på Er!

Imorse blev det ingen promenix utan lite sovmorgon. Jag & Madde var ute i Askim igårkväll och körde skivstång/spinning pass. Madde fick hoppa in och leda skrivstångsdelen så då passade jag på att hänga med.. Annars ligger Askim ute i ingenstans och att ta sig dit,  till deras fina anläggning händer ju knappast om man inte har bil:-)

Här i Gbg skiner solen och det var grymt skönt att få sova lite, sitta i pyjamas och äta frukost i lugn och ro.

Nu klockan 10 ska jag ut till Unifeeder och hälsa på, prata med chefen om mitt sommarjobb.. ska bli superskoj o träffa alla igen.

Sedan blir det hem och äta lunch, plugga massor och gå nån promenad i det fina vädret på eftermiddagen.

I lööve this song check it out!

puss



Vinterland

Igår när jag gick till Majorna över slottskogen insåg jag hur mkt snö vi fått här i Göteborg. Lite sagolikt nästan:-)
Men idag har det töat en del och nästa vecka ska det tydligen blir 15 grader varmt och sol.
Omväxling förnöjer som man brukar säga:-)
Enjoy



Satan

vad det snöar ute!! Kaos. Jag och Madde var snögubbar imorse på våran morgonrunda:-)

Idag väntas föreläsningar på förmiddagen, tvätta & städa här hemma mellan kl 13-16.
Promenad bort till Majorna för träning, gymma & spinning med David 18.30-20.30. Sen ska vi basta och duscha på anläggningen (inte tillsammans alltså) & se film hemma hos honom efteråt.
Detta blir kanske våran tisdagstradition nu:-) Men ikväll blir det utan ben&Jerry glassen....hihi...
Sara är snaskfri nu

Våffeldagen idag också. Jag äger inget våffeljärn:-(

image408

påsken över...

Tjollahopp


Hoppas ni alla haft en lika grym påsk som jag haft:-)

Påskafton var klart den roligaste kvällen som började med ishockey, middag, öl & massa shots på biljardpalatset med Catrin, Linda, Karin med flera. Sedan drog vi hem till mig och förfestade vidare, Madde & Christoffer kom också. Kvällen fortsatte till Push där Henke & CO hade bord. Efter 03-tiden drog vi sist till Park Lane...vilken helkväll alltså...

Igår var jag somsagt vääldigt trött, blev frulle på Expresso House med Catrin i över 2 timmar *myys* och sen hem till soffan med tacos, film och sova tidigt.

Idag har dt snöat som tusan här i Gbg. Jag & Catrin har kört step pass ihop och annars har dt mest blivit slapp här hemma, pluggat och rensat avlopp...bläää!!!

Imorrn ska jag och Madde börja våra morgonpromenader igen.....läängtar:-)




Vill bara önska min underbara babe Paloma, ett stort grattis på födelsedagen...Du är ju på andra sidan jordklotet i RIO & har det så skööönt just nu...Njuut ordentligt!






Glad Påsk

Idag mår jag så otroligt mycket bättre.  Att få slänga mjukisarna i tvättkorgen och dra på sej finare kläder & smink igen efter 3 dagar utan gör väldigt mkt för självförtroendet må jag säga..*fniss*..

Jag har fixat pass till min & alex resa, ätit lunch med Johanna & Bennet på stan, hälsat på mina friskisbabes och nu när jag kom hem såg jag att jag hade fått 500 kr på kontot av mina kära föräldrar i påskpresent. Tackar & bugar!

Ikväll blir det  rätt lugnt, ska hem till Ayse på lite avskedsmiddag med gänget för imorgon åker ju Pallis, Jonas & Dennis till Riioo, resan jag skulle följt med på, men som inte riktigt gick ihop med min planering..

...Så nu är det bara och påskstäda lite här hemma, köpa hem en bukett tulpaner kanske lr nt annat överambitiöst så det blir lite myspyspåskstämning.

Hoppas ni alla får en riktigt mysig och glad påsk!

Puss

image402


det är synd som mej

Det känns knappast bättre idag heller. Både ögonen och näsan rinner, har feberfrossa och är helt slut ikroppen:-(
Nu innan påsk känns detta väldigt ovälkommet eftersom det väntas massa roligheter som fester & sånt..

Jag får helt enkelt skippa allt och bara vara hemma och slappa. (tråk)
Först tänkte jag ta en sista minuten hem till Trosa och köra en rehabhelg där, men eftersom jag ändå ska dit helgen den 12:e april när syrran fyller 20 år så känns det ändå som ett onödigt  & jobbigt projekt.




Igår hade jag iallafall en myspysig kväll hos min kära vän David (kollega Unifeeder)
Vi körde knappast någon träning ihop som var planerat, för träning för mig just nu är lika med döden!!

Vi körde iallafall på Ben&Jerry chokladglass med browniebitar i och hyrde The Invasion med Nicole Kidman...nervkittlande film. Grymt bra!


Jag kan erkänna att jag aldrig testat den här berömda & omtalade Ben&Jerry glassen förut för den inte riktigt passat min studentekonomi, dt har typ alltid blivit det billiga coop paketet för typ 11 kr:-)
MEN det var då det!! *fniss*
 Den här glassen är precis som alla säger - gudomlig mumma!


image400


VILA VILA,VILA, ECHINAGARD, BAROCCA C-VITAMIN BRUS, FRUKT&BÄRSMOOTHIES, GRÖNT BLOMTE, ALVEDON, FILMER, MODETIDNINGAR  HERE WE COMES..................................................................




sunshine=me like

Uujjj jag somnade med tv:n på igår kväll,, orkade inte se klart på hundra höjdare. Egentligen skulle jag& Madde gått powerwalk nu på morgonen så jag hade ställt klockan på 0545, men Madde mår inte heller hundra så vi skippade det...Istället fick jag somna om och vaknade vid 08 av solen:-)

image398

Man blir verkligen på så mkt bättre humör och livet känns helt plötsligt lättare när det är sol ute...
Så idag får det bli en låångpromenad i Slottskogen, ska träffa Catrin och följa med henne på en visning på en etta i Majorna vid 13-tiden.

Ikväll ska jag träffa David & vi ska köra gym o spinning ihop. Jag kommer köra väldigt lugnt iallfall..
Efter blir det nog film hemma hos honom. Treevligt!

Annars ska jag se föreläsning idag och förbereda lite för mitt och Katinkas plugg imorrn..




snor

Dt här är ganska uttråkande faktiskt, men jag känner att jag håller på o bli sjuk igen efter helgens bravader:-(
Hostar och är tjock ihalsen.... Därför kör jag en vilodagskur idag, instängd i min lägenhet med echinagard varannan timme och litervis med massor av grönt te från gröna teimporten.

Dt är lite roligt och annorlunda att dricka, man lägger ner en sån där boll i ett stort glas med hett vatten..o efter några minuter väcklar bollen ut sig och blir en vacker blomma. Verkar va ett komplicerat projekt o göra en sån blomma haha men teet är riktigt gott..En sån boll räcker dessutom till ca 1 liter vatten...grymt!

image397image396

Sen har jag tvättat lite träningskläder och legat och kollat på film, Larry Flynt - skandalernas man. Bra film!
Ikväll börjar Hundra höjdare också...det ser jag fram emot...



Imorgon ska jag va mig själv igen, frisk och full av ny energi...Att bli sjuk igen skulle vara döden...
Jag längtar ju efter Maddes och min powerwalk,....öhhh

Inte många timmars..

sömn har det blivit den här helgen..Jag går ut rätt hårt ibland!
ooo idag när det är måndag får jag ta konsekvenserna med grym trötthet, rosslig i halsen och förkyld igen:-( Men då är det tur att jag inte behöver gå upp kl 06 idag för varken jobb eller powerwalking...kan me andra ord sova, ligga i soffan & käka frukost i lugn och ro samt se att det är SNÖ ute, What!? Ska vintern komma nu när krokusarna står i blom och alla har massor av vårkänslor...? Hope not!

I fredags då, blev det en impuls drive till Vasastan med Catrin, Micke och Jonas för några glas vin. Jag drack 3 glas vin och blev packad..haha...snacka om att man är lättpåverkad ibland..Micke va tröttis och drog hem rätt tidigt och vi andra tog en vidare sväng till Tranquilo för lite salsa...





Runt 02-tiden var jag hemma på natten och kl 08 på lördagmorgon var jag uppe med tuppen och laddade upp med grötfrukost. Kl 10 körde nämligen jag & Ted bodypump och spinning (2 timmar) på World class vid masthuggstorget...PHU!
Jobbade sedan  på Friskis hela eftermiddan och på kvällen blev jag utbjuden på middag, grillmix & vin på Caleo, bio och sedan träffade vi upp Malin & Momo på diamond för lite öl&vin och sist hamnade vi på Park Lane med både shot´s och annat.. Kunde kört en riktig helkväll där men jag var tvungen att dra mig hemåt vi 0230 för skulle upp IGEN kl 08 för jobb...
Kan sammanfatta att jag tvärdog igår kväll....men fan vilka underbara vänner jag har och hur roligt mitt liv är just nu!!

gott

Jag har fått sån dille på min smutt frukost, äggröra med bär och keso.

Super enkelt och mättande:

2 ägg, en skvätt sojamjölk...vispa ihop med lite salt i en skål. Häll ner i stekpannan med lite rapsolja i..
När äggröran blivit lite fastare, häll över bär & ev lite fruktbitar.
Servera med en klick turkisk yoghurt/keso, kanel och lite sötningsmedel över...
Och en kopp nybryggt kaffe...

Sen är dagen räddad:-)
image388




Idag är det fredag och hur fort har inte den här veckan gått då...jösses!
Dagens powerwalk med Madde är avklarad oo ja, ni tycker säkert vi är dumma i huvudet som är ute o knallar kl 6 på morgonen...Men det är både beroendeframkallande o terapi...*fniss*..
Igår på kvällen var jag med Pallis och hennes vän på ett danspass, istället för spinningen vi egentligen skulle gått på. Måste säga att det var riktigt kul o träna ngt annat, go with the flow o bara va lite freako. Jag var ju skyblöt efteråt av svett men det var ändå inte jobbigt och så pulshöjande som spinning är tex.. Najs helt enkelt!

Nu på förmiddagen ska jag göra klart de sista uppgifterna med alla dessa jobbiga diagram och skicka in så det är avklarat.

Kl 12 ska jag träna med Catrin nere på hamngatan,, världens roligaste medelpass väntar:-)


Trevlig helg!

*asgarv*

Tydligen ska Apoteket börja sälja dildos..HAHA!
O det är mkt efterfrågat av deras kunder...

Jag döör





image387


Grr...

Den här morgonen började ju bra med 1 timmes powerwalk med Madde 06 imorse...sköönt..Inge regn heller:-).

Sen när jag skulle tvätta när jag kom hem en timme senare hade ett utländskt par ockuperat två st av tvättstugorna. Tvätttiderna på morgonen är mellan kl 8-10, 10-13 osv. Men eftersom det inte finns någon tid innan kl 8 kan man ju kila ner en timme tidigare o få en extra timme på köpet..
Men nähä, då står dem där och kan knappt nån svenska heller.. Jag stod iallafall på mig fast jag fick en utskällning på ngt konstigt språk...blablabla..Slängde in min tvätt och låste dörren!
Hon damen hade lite saker o torktumla och visst dt är helt Ok, men jag tänker inte lämna dörren öppen med mina kläder där inne, för sist blev ju tvättmedlet snott..

Finns så mkt skumt folk här alltså & det tar på krafterna o bli irrrrii...



onsdag

Imorse bestämde jag mej för sovmorgon. Det skulle ändå inte bli någon powerwalk med Madde så tidigt och det regnar ute också..:-( Så jag vaknade av mej själv runt 08.30-tiden...ganska så skönt va..

Har varit riktigt effektiv nu på förmiddagen också och gjort klart min SIQ analys och skickat in. Nu är det 2 föreläsningar projektkunskap som ska ses och diverse uppgifter till dessa också..skönt o få nånting gjort, känns som man varit lite väl lat de senaste dagarna...*fniss*

Nu har jag precis ätit tonfisksallad till lunch och jag ska nog banne mej trotsa vädret lite senare och gå en promenix nån timme. Ikväll blir det träning, spinning!

I helgen ska jag jobba på friskis & svettis..
På fredagkväll blir det nog hemmakväll med plugg tror jag.. tyvär känner jag mej själv rätt och dt låter osannolikt att jag kommer va hemma helt ensam en fredag,..Men, jag måste ladda för jag ska med Ted kl 10 på lördag och köra bodypump & spinning på Worldclass...o dt får man inte missa alltså...
Sedan efter jobbet ska vi gå och se 10000 bc och gå ut och käka på Caleo efteråt. Jag ska nog hugga in på den citronmarinerade laxspetten med scampi och couscous..Mums! Sedan får vi se vart kvällen slutar,,,kanske på ngt dansställe lr en sväng till biljardpalatset kanske...


image386

slött

Den här eftermiddagen har jag spenderat i min soffa,, sovit,  pluggat lite, ätit och glott tv..
Orkade inte träna idag heller, dubbelpassen igår och powerwalken imorse tog lite av krafterna...

Snart ska jag sticka iväg och ta en kvällsfika med 2 av mina bejb, Johanna & Linda:-)

image385

Resultatet..

...av min klippning kommer här...
Jag är väldigt nöjd och tycker dessutom jag ser några år äldre ut..alltid ngt:-)




Nu är mina spenderingspengar helt slut för den här månaden..




FEST

Den här helgen har varit riktigt bra.
I fredags kväll hade jag och Johanna myskväll här hemma med middag & let´s dance. Sen sussade hon över också för hon skulle jobba tidigt dagen efter.
I ottan i lördags vaknade jag när hon gick upp och kunde självklart inte somna om...Gick promenix bort till Turion och tränade tillsammans med David på förmiddagen. Sedan åkte vi och handlade på Willys inför mitt partajj här hemma...

Blev en riktigt lyckad tacosfest med massor av mumsiga glassdrinkar....:-) Nästan 20 pers i min lilla etta...Myys!!






Nu på morgonen har jag och Madde promenerat, har precis käkat frukost och ska strax ner o klippa mej..koort:-)

Visar kort senare...

Puss




dumgoa kanske..

Är jag o Madde bara för goa eller dumma i huvudet när vi träffas klockan 06.00 varje morgon och går en timmes powerwalk tillsammans...?:-)
Det är så himla friskt & skönt. Man ser hur staden sakta vaknar till liv, solen går upp..och det bästa är att man är pigg & glad resten av dagen. Frukosten smakar ju himmelskt när man kommer hem sen och just nu är ju vädret inte att klaga på heller...Sun is shining! Mmm..

Igår blev det en riktig fixardag här hemma med först plugg på förmiddagen. Sedan åkte dammsugaren & skurmoppen fram, tvättade fönster, skurade badrummet, åkte med Momo och storhandlade på Willys. Började också med att rensa ur mina garderober med alla kläder jag har...
Frågan jag ställer mig är, vad man egentligen ska göra med över 30 par jeans i skåpet? Alla dessa partylinnen som jag inte använder.....Har så svårt o slänga kläderna för varje plagg har ju ett minne till nånting..

Idag ...står just nu tvättning på schemat. Ska bleka min utväxt och se en föreläsning lite senare. Sen blir det träning för hela slanten..och ikväll jobba på friskis...


Hejhopp

OJ..uppdate

Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera min blogg på sistone. Har ju ändå vart hemma i Gbg en hel vecka nu sedan jag kom från fjällen...*upps*...

Sammanfattningsvis kan jag uppdatera Er alla med att fjällen va hur jäkla skönt som helst!
Behövligt eftersom jag varit sjuk så mycket sedan nyår...Vilat, varit ute och rört på mej hela dagarna i dt inte allt för pjåkiga vädret. Fått massa frisk luft, rosiga kinder och ny energi...Spring here I come....



Det här är vad jag kallar fjällen, sol, vindstilla och knäpptyst. Bara jag som hörs när  det kånkas & pustas i längdskidspåren.....längd är faan jobbigt & svårt! :-)


Jag och Sofia körde bräda ihop i år också..ALWAYS!:-)



Home sweet home, Jo jag längtade hem. En vecka i fjällen, några dagar extra i hooden med familiaa..Mm dt tar på krafterna...:-) I min lilla bur till lya i GBG trivs jag bäst helt enkelt:-)

Veckan som varit har bland annat inburit MASSA KUL:

  • Robban hade vägarna förbi och hälsade på...super!
  • Biljard, tapas och (spy) fylla...*urkk* en tisdag dessutom?!...
  • Plugg, dock inte så mkt. Men nu är det ny kurs, sista innan examen!
  • Shopping..köpt utsvängda jeans, t-shirt, partejlinne, gröna (sommar) skor, smink, nytt halsband....
  • Bio; Jumper
  • After Work på excet i fredag med Karin och Linda, barrunda på Diamond och Berså...
  • Jobbat både lördag & söndag på Friskis
  • Lördag kväll; Melodifestivalen hemma och sedan några glas vitt på Vasastan med Malin, Linda & Momo



Jaha nu är det måndag, ny vecka och nya tag:-)

Jag har en pakt med både Madde och min syrra att vi inte ska käka godis eller något annat onyttigt under hela mars månad samt träna massa massa massa....Alkohol verkar också inkluderas i onyttighetsmappen...

Kanske lika bäst för jag är ju somsagt student och om man ser vad jag hunnit med under en vecka så förstår ni att det har brännts några lappar..
Bäst och hålla igen, både på plånkan och midjemåttet...

SOON IT´S BEACH 08 - just a reminder


RSS 2.0