David & David

Jaha,,,när man har en bästa vän som heter David och en pojkvän som heter David är det fasiken inte lätt för alla andra vilken David man pratar om... Nu måste jag komma på ett smeknamn och det är ju inte dt lättaste... Men min pojkvän David är millitärkille så man kanske ska kalla honom för Friberg lr kanske Dave..Hm...

Jaja...jag är nysshemkommen från ett body pump pass på sportlife.. var såå jobbigt. Sved i rumpan och låren eftersom jag kört MRL (mage,rumpa,lår) 2 dagar på raken redan..
Är helt såld är jag på dessa pass... så effektivt och bra. Känner faktiskt stor skillnad fast jag bara tränat där i en vecka.. illusion kanske..hhaha...






Denna helg har annars varit riktigt bra..
Ifredags mötte jag upp Linda, Amanda & David  (min kompis) på lite after work i vasastan. Sen träffade vi Paloma på Tranquilo och tog en god sommardrink i kvällssolen..Love that place!
Jag var helt slut sen, trots semester *host*,,så drog hem & sov medan Linda & Amanda gick vidare till nattklubb.

Igår på dagen blev det somsagt MRL träning på dagen som även Catrin följde med på och sedan köpte vi sallad och myste isolen hela eftermiddagen..Gott!

På kvällen blev det disco bowling med ett gäng i 2 timmar...Var hur skoj som helst även fast dt gick åt helvete. Men fick ialf mkt stilpoäng...*fniss*





Nä Nn ska jag duscha, äta lite och sedan ta en kvällspromenad och möta Paloma på en kaffe i Linné..
Senare ikväll ska min David komma hit, så blir nog lite godis & en film tror jag...

Puss


kär

Oj vad dåligt uppdaterat det var här då....Upps...

Really sorry, men det har varken funnits tid eller lust på sistone..Jag har nämligen träffat världens bästa & underbaraste kille som nu är min pojkvän:-) David heter han...

Jag är så kär


Visst är han fin:-))



Nu har jag semester, första veckan av tre..wihaa..

Så i början av nästa vecka ska jag & Catrin ta en sista minuten resa nånstans till värmen. Finns ju resor för 800 spänn så i den prisklassen får det dt bli..

Sen börjar min anställning den 15 september på Unifeeder. Då är det jädrar amamma som gäller. No more student life inte.. In i ekorrhjulet bara...*puust*





I veckan köpte jag träningskort på sport life eftersom jag helt slutat jobba på Friskis. I tisdags blev det Body toning 90 min pass och idag body pump. Måste säga att jag är jäkligt nöjd med detta val. Passen är mkt mer effektiva än de på friskis och sedan gillar jag att de kör efter Les Mills.

Body toningen var det absolut jobbigaste jag gjort men samtigt sjukt kul med en helt fantastiskt instruktör som pushar en till max...hallelulja:-)
Sen så behövde jag verkligen ngt nytt för att få igång motivation igen för denna sommaren har jag legat på latsidan vad gäller träning. Bara cyklat till & från jobbet typ..

Men dt kommer bli svårt o inte träna när man har ett träningsfreak till pojkvän. jesus i love his muscles höhöhöö



invalid

Jag vaknade imorse med nackspärr.
Inte nog med att jag känner mig hängig me halsont & huvudvärk..:-( Detta var verkligen pricken över i:et. Känner mig invald för gör ont att bara röra sig.. fan alltså!

Så dt vara bara att ringa jobbet med världens ångest & sjukskriva sig. När jag vet hur några vi är på jobbet  just nu också får jag väldigt dåligt samvete,.Men men, vad ska man göra..?!  Dt är tur man hållt sig frisk hela sommaren ialf..

Nu ligger jag med laptopen i knäet i sängen tillsammans med massa bra tidningar, en bok & lite ben&jerryglass jag hittade i frysen..Kan man tröstäta sig frisk kanske?...:-)






Jag behöver en stödkrage....

kan inte bli sjuk...:-(

Halsont, hängig, pissväder, försov mig imorse, överlevt denna dag på ipren....Känns ju sådär bra....

Nää dra täcket över huvudet och vakna imorgon av solen igen... Jag saknar dig solen... snälla låt det inte bli höst än:-(

Jag längtar soom fan till 28 augusti för då drar vi åter igen på Mondaybars festkryssning, men denna gång 24 timmars..
Sen ser jag fram emot 3 veckors ledigt då jag garanterat ska spendera 2 av dessa utomlands nånstans...!

Imorrn kommer min Ida hit  till Gbg så då jag ska verkligen passa på och träffa henne o hennes tjejkompisar...*wiihoo*

Nä u väntar ett bad och sen sängen med en kopp te och min bra bok.

Godnatt



Veckorna går ...

...ju såå fort. Jag får lite panik att det redan är augusti. Sommaren är ju snart slut,,:-(  Jag är inte alls redo för höst än, vill ha mer värme, sol & bad!

Det går an på jobbet, hade ju 3 veckors ledighet i slutet av maj där så jag inte klaga på att jag inte varit ledig. Men det känns lite motigt just nu. Är så mkt att göra & jag jobbar över nästan varje dag. Omänskligt!
Men jag har ändå njutit till fullo av dessa varma kvällar.

Hittade mitt guldställe i fredags, då jag åkte ut till Micke direkt efter jobbet där han var på Långedrags värdshus...
Vi låg i varsin stor vit soffa med massa sköna kuddar i solen o sörplade öl... urmysigt!

Tänk o ha en egen villa med sån här veranda & utsikt över havet....Vilken dröm:-)
   







På tisdag kommer Paloma hem från Rio,, hon har varit borta sen 7 juni, men känns som dt var igår som hon åkte faktiskt... somsagt times go to fast.... Ska nog ordna en liten välkommenhemfest åt henne på Tranquilo i veckan..men dt är heemligt..hihi...:-)

Regnet öser ner här denna söndag så dt är gott o sitta i soffan & slökolla lite tv o va trötisbakis.
Igår var jag på tjejmiddag/mingelfest hos Karin. Hon bjöd på spenat&getostpaj, fyllda tortillas och sallad...va så jäklans gott! Sen var vi ute på Push och shejkade loss....! Jag tog dt lugnt med alkoholen ändå för kände mej trött...Sov till ett idag..haha...

Ikväll blir det arkiv x på bio.... Mys!

Puss


 

RSS 2.0