bajs

Dt är kallt, blåsigt, regnigt. Det känns fan som höst ute...burr!!!
Därför tänker jag spendera min kväll i badkaret och sen under täcket isoffan med massor av tända ljus och gott te!
Ska inte röra mig ur fläcken...

Hoppas energin & livslusten kommer tillbaks imorgon för denna dag började åt pipan med att jag ställde klockan en timme senare än jag egentligen skulle upp...suck! Förstör hela dagen att behöva stressa o komma försent till jobbet...




Girls night

Tack brudar för en asgrym tjejkväll igår. Filmen va ju sååå bra. Mkt gråt & skratt!
Efter filmen blev det god middag på Caleo. Sen förfestade vi hos mig med goda drinkar och kvällen avslutades på Nya Nivå med massa rosé...mumma!






:-)

Glad midsommar på er:-)



Här ligger jag i min bäddsoffa och jäser. Njuter av sovmorgon..

Denna första vecka ute i arbetslivet på Unifeeder har varit väldigt intensiv. I måndags körde jag igång igen med träningen & andra dagen fick jag ta över importen för Katarina blev sjuk.
I onsdags var David, hans kompis Ludde, Thomas på jobbet och jag ute & käkade med lite kunder & såg matchen på Chez Ami. Sen gick vi vidare till Locatelli och drack lite drinkar.
Alla blev rätt onyktra och jag var inte hemma förrän 02-tiden.. *snark*...Upp kl 6 igen och jobbade över 10 timmar igår. Det var kaos och hur mkt som helst o göra. 4 båtar som skulle aviseras och kunder som ringde hela tiden..jesus..
Fel dag att vara trött & bakis på Sara!

Men nu är jag rätt utvilad, och idag är det ju midsommar som självklart ska firas med matjesill, potatis, lite gott vitt vin och ikväll grillning hos Johanna..
Trevligt trevligt!


Men jag laddar faktiskt mer för imorgon då jag, Linda, Johanna & Madde ska gå på premiären av Sex and the city:-)




Sen ska vi käka middag på Caleo och dricka massor av cosmopolitan hos mig. Avsluta kvällen med utgång, självklart:-)
Girls out night...hihi...

Puzz ha en riktigt bra dag!!



söndagsångest

är vad jag har just nu. Mina 3 veckors semester är över och imorgon väntar jobb igen på Unifeeder. Tillbaks till verkligheten med fasta rutiner & träning. Detta kan nog försej göra mig ganska gott för under dessa veckor har jag inte tränat nånting och verkligen levt loppan med tok för mkt festa, god mat och annat gott...men dt är livet att få njuta :-)

Nu ska jag lägga mig så jag orkar gå upp imorgon bitti. Powerwalking till David 45 min innan jobbet också,. Himla gott! Hoppas dt inte regnar bara...

sweet dreams


Min semester

Veckan i Trosa efter kryssningen var helt underbar & skön som helst!:-) Vädret var på topp hela tiden, hela familjen var samlad hemma, vi badade & solade varje dag. Såå underbart! Hängmattan var min nya säng...hehe!

                                                                         
På självaste nationaldagen hade jag födelsedagsfirande för min släkt och på lördagen blev det en jätte lyckad grillfest med alla vännerna på altanen. Tack alla för ni kom, hade så trevligt:-)

Tårta av Jossan & Maria:-)

 Nu är jag tillbaks i Gbg igen, åkte försej hem hit i måndags kväll.
Men jag & min klasskompis Katinka har varit på vift nere i Karlshamn sedan igår morse. Vi blev nämligen anlitade av vår ubildning(EC-gruppen), på ett konsultuppdrag där vi har gått igenom en utvärderingplan vi skapat.
Så igår vid 12-tiden när vi kom ner blev vi bjudna på lunch och sen var det konferans till kl 16. Efter det åkte vi till hotellet för incheckning som låg inne i Karlshamn. På eftermiddagen & kvällen gick vi runt i stan samt åt på en supermysig fiskekrog precis vid hamnen.

När vi väl kom tillbaks till hotellet insåg vi att de hade bastu med pool,men ingen av oss hade ju bikini med oss. så dt fick bli en likadan ful, billig bh & trosor på Coop som vi knöla i oss. ..asfult men såå roligt:-)
Kvällen slutade väldigt roligt med vin, öl & självklart massa hotellboys i bastun!





I tisdags, på självaste bemärkelsedagen *hihi* var det fotbollfest på avenyn tillsammans med 30 000 andra..
Innan lagade jag, Julia & David Tacos hos mig & drack vin...på stan träffade vi Linda, Johanna & Bennet..
Heja Sverige!




Imorrn ska jag ut och fara igen upp till Lidköping för att träffa mina nya kryssningpolare...
Blir trevligt!

På måndag är semestern slut och allvaret börjar med jobb & träning igen.
Känns faktiskt bra att få lite rutiner igen på vardagen...

Puzzz


Vad ska man säga..

Kryssningen med mondaybar var absolut en av dt roligaste upplevelserna imitt liv. Jag är totalt såld! Träffat så mkt underbara nya vänner & haft sjukt skoj hela tiden. Sov typ 5,5 timmar på hela resan, dansat så mkt att jag fortfarande har ont i ljumskar och fötter. Åt bara ett mål mat på hela resan....drack därmot otrooligt mkt (inkl. vatten) *S'

Nästa kryss 28 aug är redan bokad och klar...*läängtar*

Lite roliga lder från tranceclubber



jag&kim

Jag& Linda





Liz



Hela den här veckan kör jag rehab & försöker återhämta mig från allt hos kära mor& far. Det är glassigt o få äta gratis och bara njuta i hängmattan om dagarna. Underbart!!
Trosa på sommaren är ngt speciellt...

Idag tog jag & syrran bilen till lammsjön och låg o jäste isolen.  Bkev inge bad för dt blåste lite men skönt va dt ändå.
Pepparkakor!




RSS 2.0