bättre...

Idag känns det mkt bättre, har ingen feber men jag känner mej fortfarande trött ikroppen, lite ont i halsen..

Nu tvättar jag och ligger och kollar på Candy med Heath Ledger...väldigt bra & stark film..

Senare ska jag ta en promenad ner till stan med Paloma,,Ska kolla lite i affärer om jag orkar..

Får se, men blir nog förbi vasastan en sväng sen vid 17-tiden för lite aw med david..dock inge alkohol för min del...

Kramis







NOT AGAIN

Nu ligger jag hemma IGEN utdäckad med feber, huvudvärk och ont i hela kroppen...precis när man blivit frisk åker man på skiten igen...
Kanske är det mina gulliga handledare Anna som ja suttit me hela veckan som smittat mej, hon är nämligen genomförkyld o hostig..ens imunförsvar är ju inte dt bästa heller när man redan varit dålig..

Så idag har jag sovit istort sätt hela dagen, knappt ätit ngt heller, druckit upp en flarra pepsimax dock..
Nu har jag precis ätit mina supergoa frasiga pannkakor med lättglass o bär till,,,o jag lyxade till det o hade kakao i också...

Mitt special recept:


1 dl fullkornsmjöl
1/2 dl fiberhavregryn
1/2 tsk bakpulver
1 ägg
4 dl minimjölk
1/2 tsk salt

(2msk kakao + sötningsmedel)

blanda ihop ingredienserna och stek på låg värme i stekpanna,,,av denna smet blev det 2 lite tjockare pannkakor..men man orkar bara en...mkt mättande:-)

servera med glass, bär, sirap lr va du gillar..Perfa till helgbrunchen...
Mumsfillebabba..



Nu ska jag snart ta en dusch och ta en kort promenad bort till Micke och låna lite filmer så jag kan roa mej lite ikväll och imorgon..

Puss




dt går bra nu...:-)

..fick full pott på min tenta i internationell handel...*tjjihoo*...
...praktiken går också bra..det är svårt men superskoj..
...träningen igår var riktigt lyckad, körde stenhårt o har sån go träningsvärk idag..Mmm...

Idag direkt efter praktiken ska jag träna gym & medelpass 18.00 på hamngatan...
Dt jobbiga är bara att man måste planera sina måltider under dagen...Lunchlåda har jag alltid med mej, men ska jag träna direkt efter praktiken måste jag även ta med mej ett stadigare mellanmål o äta vid 16-tiden...
Idag får det bli lättkesella blandat med bär och solrosfrön och till lunch blir det min goda lasagne..

Solen ska skina idag också..då får det bli en promenad på lunchen...

i feel good...

image357



måndagen består av...

Praktik på Frigoscandia 8-16.30
Träna bodypump/spinning 17.30-19.00
Dusch, middag & sova....

Jag är förbannat trött nu kan jag säga. Fick väcka mej själv med en dusch....Känns ialf lite bättre nu när jag ätit frukost och så..men fan va sängen lockar...Grrr...

Have a nice day





så kan det gå

Jag vaknade nu på morgonen med lampan tänd, sminket på, oborstade tänder och jäkligt bakfull..:-(
Har precis ätit frukost här i soffan så nu mår jag en aningen bättre, men jag ska nog sova nån timme till för att va fit for fight på jobbet sen 14.30...

image356


Det va trevligt igår,,blev en sen middag här hemma med Linda & Jossi..gjorde en såå smarrig lasagne,,:-) Vi drack massa vin och snackade blajj. Sen drog vi ut på Nivå..Märktes verkligen att dt va januari och helgen innan löning..men dt va skooj ändå..Träffade Momo & co samt martina me en kompis på stället...Schysst!
Jag lyckas dock bli alldeles för full ute av nån konstig anledning när jag går ut på krogen...
Först blev jag nästan utkastade av en vakt (fick ialf en rejäl utskällning) för att ja tände en cigg på uteserveringen.Sist jag va på Nivå med Julia fick man nämligen röka där men inte nu tydligen...ursäkta mig!
Sen tappa jag mitt visa kort i baren..thanks god att bartenden va snabb o haffade dt & att Johanna o Linda va grymt snabba på att hämta dt åt mej..
Sist men inte minst tappade jag bort alla inne på stället,,jag virrade runt, stod på toan o snackade i tele väldigt länge me en kille jag aldrig kan släppa taget om...Jag hatar mig själv att jag inte kan radera han från både mobilen och minnet, han har verkligen inte fått mig o må bra på nt sätt, bara jäkligt förvirrad...men ändå har vi nån slags kontakt typ varje helg ,,på fyllan dessutom...
Jag blev bara för trött så gick o hämtade ut min jacka & tog spårvagnen hem..
Linda & Johanna drog vidare till Valand och va alla andra tog vägen vette tusan...men när jag kom hem satte jag på bruce springsteen på (för) hög volym och åt upp en burk keso innan jag däckade i sängen...så sluta min kväll..jävla gött...

Jag har fan noll koll på nt...

image355
Love you gums:-)

helg!

Äntligen!! .....

Få äta en goo helgfrukost med ägg, kaffe, yogurt med bär & special-k flingor...se morgontv under täcket isoffan...så jävla skönt.. Dt allra bästa är o göra det helt själv också...

Igår blev det medelpuls efter praktiken, sen hem & duscha, laga fisk i ugn och kl 19 kom min dejt hit.. Vi åt, drack lite vin, surrade..blev rätt stressigt för vi skulle hinna ner till bion o hämta ut biljetterna.. Dt blev dock inte Alien igår utan We own the night som hade premiär. Mkt sevärd film så den tycker jag ni ska ta me er käresta på:-)

image352


Dejten slutade med te hemma hos mej efter bion...och på frågan om det är en kille jag ska träffa igen så är svaret nej...        not me type..

Nu håller jag iallafall på o tvättar, byter lakan, städar lite här hemma...dt är ju storm ute så vågar knappt gå utanför dörrn:-)
Kl 13.30 ska jag jobba på friskis till 17.30.
Ikväll blir det nog lite god middag här hemma & vin med Linda & Johanna...sen utgång tror jag,,,om jag orkar...
Ska nog laga en lasagne till middag...så smarrigt med massa rött vin till...*thhiii*

Pöss




trööttt...

..första dan på min praktikplats gick hur galant som helst...:-) fick sitta med Stefen, en snubbe och lära mig deras datorsystem och göra bokningar...
Va pigg hela dan till 15-tiden ungefär. Då försvann all min hjärnkapacitet och blodsockret gick i botten. Åt lunch vid 11.30 och sen fick jag proppa i mej 2 frukter..men dt hjälpte inte speciellt mkt...jag blev helt slut i skallen..haha..så mkt o ta in nu ibörjan..

Åkte hem, skulle tränat men efter maten dog jag i min soffa. Sen är väl träning inte så värst bra heller efter man varit sjuk...kanske därför jag blev så jäkla borta på eftermiddan...Hmm..
Hemma blev det ialf en skön dusch, mjukisar & en kopp te..

Nt jag verkligen ska göra är o cykla dit & hem,,att få frisk luft och vardagsmotion kommer göra allt mkt lättare...Åhh vill bara att dt ska bli ljust på morgonen och på kvällen...livet blir så mkt enklare & trevligare..
image351
Nån mer som längtar efter vår & sommar??


Imorrn är det fredag och efter "jobbet" ska jag iallafall köra ett träningspass när jag slutat, antingen ett spinningpass lr medeljympa..
För att min kropp ska fundera lite bättre imorrn och att jag inte ska va dödshungrig vid 17-tiden ska jag ta me mej ett stabilare mellanmål o äta på eftermiddan..keso, me fruktsallad och solrosfrön är så yummi!

Efter träningen ska en sötis kille komma hem tll mej, vi ska äta lite god mat, gå på bio, alien vs preditor 2 på bergakungen...det är en dejt med andra ord..*fniss*....nt jag ser fram emot..

Pössis

Äntligen..

...är jag frisk och kry!!!

Igår mådde jag mkt bättre men det va verkligen tur att jag stannade hemma en extra dag.  Gick en två timmars långpromenad, fick lite sol på mej till o me vilket var en sån energikick:-)
Sen var jag med min killkompis Momo hela kvällen, vi va o handla lite på willys, jag färgade hans hår, lagade käk med mera..trevligt sällskap..

När klockan ringde 06 nu på morgonen var jag inte ens trött...har ätit en uppladdad frulle på all-bran me yoghurt, 1 ägg, kaffe och ett glas barocca c-vitamin...
Ser fram emot denna dag. Ikväll blir det ev danspass med Anna om jag inte är dödstrött...gäller o börja lugnt så man inte blir sjuk igen...




Have a nice day. Pöss

Till kvällsfikat

Igår var jag så sjukt sugen på att äta ngt gott till alla bra program som Gynning, Christine med fl....
I julklapp fick jag nämligen  två påsar jätte goda tesorter av mamma med ny stor mugg till..och vad passar inte bättre till te än scones..?:-)
Så jag gjorde dessa äppel & kanel scones.. Så himla gott blev det och väldigt nyttigt recept också. Det bästa är att det även räckte och blev över till dagens frukost serverat med kaffe och lättyogurt till...lyx!

Jag mår mkt bättre idag, fast jag sov en aningen dåligt inatt. Vaknade av att jag svettades och nästa sekund frös jag så jag måste haft feber lt nt...
Men detta får bli sista dagen hemma för jag får krupp snart...Ska ialf gå en lång promenad i slottskogen och sen ska jag bara slappa med att läsa lite och se film...
Jag är så sugen på att spela the sims.... Va verkligen hundra år sen. Men jag vill ha de senaste sims 2...Lite nördigt kanske men himla skoj och fördriva tiden me ibland...*fniss*

image348













Just nu...

  • är jag för (för) mätt av alla cashewnötter Johanna och jag ätit till filmen Little Children
  • uttråkad till max, har huvudvärk, ont ihalsen och tycker sjukt synd om mig själv...:-(
  • känner mig som en ensam datornörd....(är jag gift med min dator?)
  • vill helst ha en pojke här just nu som myser med mig i detta ruskväder, En fräsch & stor muskelös man som kan bo i min garderob och som man kan ta fram vid behov..(uppblåsbar kanske??) Som när man vill ha en god romantisk middag med tända ljus och hela kittet. En man som har en skön & varm famn jag kan krypa in i när vi ser film och myser. En man som tappar upp ett skumbad  åt mig och ger mig en sensuell massage och tillfredställer mig till klimax. En man som har en sjuk humor och som kan underhålla mig och få mig att skratta...Ja och sen är det viktigt att denna man kryper tillbaks i min garderob när han inte längre behövs..*fniss*..
  • Jag vill iallafall bli frisk, börja min praktik och köra igång med träningen igen...

Så, nu fick jag det sagt..Vet dock om dt inte känns bättre för tillfället men att få beklaga sig brukar hjälpa ibland.,,:-)
Man skulle helt enkelt ha mamma här nu som kan klappa en i håret och ta hand om en när man mår dåligt..
Får helt enkelt roa mig ikväll med och se Carolina Gynning leka morsa istället...

image347


Trevlig kväll



back in old days

Man kan inte låta bli o njuta av dessa gamla bilder från gymnasietiden som jag hittade...:-) Måste bara få dela med mej så ni kan garva lika mkt som jag gör just nu. Så unga& så söta vi var!!

MF= Mothers fucker´s club was the shit in old days, remember? Parttäääjj.............





Minnen







recepttips i dessa gråa tider

Igår värmde jag mig med en jätte smarrig  & väldigt matig tomatsoppa med inspiration från Anna:-)
Super enkelt, nyttigt och billigt. Massa matlåda vilket är perfekt för en fattig student som jag,,*hihi*

1 gul lök
1 1/2 vitlöksklyfta
1 burk passerade tomater
1 burk lätt kokosmjölk
1 burk kidneybönor eller svarta bönor (efter önskemål)
1 del matvete
Tomatpuré för smak
Kryddor: salt, peppar, oregano, basilika, timjan, paprikapulver

Finhacka löken och fräs i olja i kastrull tills det blivit mjukt, häll i tomaterna och kokosmjölken. Låt koka upp.
Häll i 1 dl matvete och småputtra ca 15 min. Krydda och lägg i bönorna. Späd ev med lite vatten om soppan blir för tjock. Jag pressa i ytterligare 1 vitlöksklyfta för att ta död på mina elaka baciller:-)

Servera med en klick lättkesella i och doppa gärna nt gott bröd i..Mums!

VOILA!




fick en del gjort ändå..

Jag proppade i mej lite ipren och tog en promenad bort till willys i Johanneberg för lite mathandling. Lånade med mej friskis kärringvagn och och körde grejerna i. Perfa och vem fan bryr sej även om det är lite kärringvarning..Jag handlade ju mat åt min gamla mormor okkäää?*thhiiiii*
Även fast promenaden var skön blev jag en aningen andfådd på vägen och kände mej lite svimfärdig..illa..

Jag skickade in studieförsäkran till skolan,,så snart kommer de pengarna också..
Pratade med Unifeeder också så nu är sommarjobbet klart där..börjar i maj för en månads repetion.

Hyrde film, På smällen, riktigt rolig faktiskt..
Köpte lättglass och myste isoffan...

Kommer nog va hemma imorrn me för min hals svider och jag är dödstrött..:-(


image329

not now pls

Jag är alldeles för trött, ont ihalsen och huvudet bankar..!!
Den här morgonen började för dåligt att jag ens orkade kliva ur sängen...Ni får kalla mej lat och oansvarig men jag har inte sovit nånting inatt, haft nån konstig feberfrossa och vaknat i ett, drömde mardrömmar om att Trosa blev invaderad av pumor och tigrar,,o många blev skadade...jätte läskigt.

Sjuka och oroliga drömmar brukar resultera i sjukdom för min del. Men jag vill inte, det passar inte nu...
Jag får skylla mej själv..

Pinsamt






trevlig helg

Filmen va riktigt bra igår..jag & jossi satt & knaprade på våra läkerol och dietcoke....men åh va jag ville ha en stor påse M&M och popcorn...men icke! Linda & Bennet va också me..

Efter bion sprang vi i regn & rusk in till ett spanskt place på avenyn och beställde in ett glas vin, pasta med fläskfilé & bröd med aioli till förrätt..Bara där sket sej dieten (och ekonomin) totalt men det tränar jag bort idag istället med dubbla pass...*fniss*..
Huvudsaken är nu faktiskt att inte äta godis & annat snask...mat behöver man annars dör man.

Vi satt inte långt ifrån det nyöppnade stället Push som hade premiär igår. Kön började redan ringla sej utanför vid 21-tiden..och det blev en del diskussioner om det stället vid bordet igår och vi kom alla överens om att deras "exklusivitet" som det skrivs så mycket om, aldrig komma hålla i Gbg ändå..Gbg är en liten bonnhåla egentligen:-)
Jag har bott i Sthlm och jag flyttade hit till Gbg mycket för att just slippa allt dt här med flasha hit och spruta skumpa dit. VIP, brats, utseendefixering, att man är coolat om man har mkt pengar...
Stockholm och stureplan lever i en helt annan värld än avenyfolket gör. Här är det kö system in till krogarna, folk är vänliga, öppna och ingen utmärker sej på nt sätt...Folk släpper loss här, avslappnade,,,som människorna nere på kontinenten..(typ)
Att de ska ha s.k pointer som står och pekar ut "det fina folket" in på krogen är ju bara diskriminering för vissa..
Funkar inte här och det har ju redan bevisats med ett antal andra klubbar som också kört med samma nisch..floppa ju totalt..vad tror ni???
Men jag ska absolut inte säga för mkt utan att testa, nya klubbar behövs absolut i Gbg och deras inredning är grym..


Idag då..

Nu har jag ätit frukost, är utsövd också. Precis skrivit ett CV och skickat in om sommarjobb.
Ska gå ner och träna ett medelpass med Paloma kl 12...
På eftermiddagen ska jag städa & diska här hemma..ta bort alla julsaker!
Göra lite ärenden, handla bland annat..

Ikväll blir det Mâniana med tjejligan. Mina favvotjejer Anna & Julia ska nämligen åka ut på långresa:-( så det blir en avskedsfest för dem med tapas & vin....lite mys här innan...



image322

Kommer sakna er förbannat mkt!!!


Allmänt

Jobbat extra på friskis den här veckan både mån, tis & ons..super mkt att göra, grymt kul!

I måndags började jag ett hälsosammare liv utan godis och andra onyttigheter. Min kropp mår bäst av bra mat, mkt grönsaker, frukt, långsamma kolhydrater och masssaa träning..:-)
Under denna juletid och helgdagar har sockret flödat och jag kan säga att det är riktigt tungt att vänja sej av med det! Nu är det fjärde dagen utan och igår kväll var det riktigt tungt när jag stod trött med lågt blodsocker och jobbade. Hade godis mitt framför näsan och fick nästan slita bort mina egna händer.
Sjukt hur kroppen fungerar egentligen vid ett beroende, att man måste tänka sig för och nästan övertala sig själv.. som att kroppen och suget är en del och hjärnan en annan..
Därför måste man ha en stark motivation och ett mål med det man gör annars funkar det inte..
Men tredjedan brukar va värst sen går suget över.. Varför ska man egentligen äta det, det är gott för stunden när man har godiset i munnen men sen är det ju bara skadligt för kroppen,.

Idag är jag ledig, såå skön,,men ändå fick jag ställa klockan på 07...Här ska vänjas vid tidiga mornar för på måndag måste ja börja gå upp 06 varje morgon när praktiken börjar..Håller på o tvättar också,,jäkligt skönt o få sånt gjort..

Dt är regnigt och jävla mulgråtrååk ute..deprimerande..:-(
Blir det uppehåll från regnet ska jag försöka hinna gå en långpromenad, ska träna skivstång senare och ikväll  blir det bio, Guldkompassen...


image318



all about life

Sjuk träningsvärk, beslutsångest, kramp, nojja, no motivation ..you name it...
Så börjar jag det nya året!!  Känns väl sådära måste jag säga.
Vara 08 ett helt år också..det ska jag nog mobba alla Gbg:are för..*thhii*

Men Varför dyker alla tankar upp nu för, bara för det blivit ett nytt år? Fler som känner en konstig ångestkrypande känsla längs ryggraden?

Är det för det pratas om alla dessa nyårslöften och nya måsten & krav man ska ha på sig själv för det är ett nytt år?

Jag vette tusan men det känns konstigt..

Jag vet ju att jag står vid ett vägskäl..(igen) i mitt liv. Nu är det bara en termin kvar av skolan..and then?
Livet står återligen öppet för vilka alternativ som helst. Det jag väljer att göra helt enkelt.


SE VÄRLDEN - största drömmen
vilket krävs...
Pengar; budget, sparande (går ej när man lever på 2 papp i månaden typ..csn..)
Lösning:
Jobba mer extra på friskis (tid?)
Eller..
Åker till Norge 4 månader i höst (sep-dec) och jobbar skiten ur sej...spara spara no no life MEN
sen löser sej allt ekonomiskt och Sara åker 8 månader runt jorden och göttar sej...:-)

Kommer hem till Gbg igen. Börjar arbeta som logistiker på nt ballt företag, tjänar pengar, hittar en bra stabil gubbe,,,gärna med en grov gbgdialekt..

Eller, kommer aldrig mer hem, gifter mej med en snygg, brunbränd, het surfare från Australien och lever med värme året om?*hihi*...
Det är sånt man aldrig kan veta och det är just det jag vill utforska.
Jag vill inte skaffa mej ett heltidsjobb efter examen och sen sitta här, arbeta 8-17 varje dag, varje vecka.
INTE NU...

Det är nu jag har chansen, när jag inte har något (fast jobb) eller någon (nån gubbe) som får mej att stanna kvar här hemma.


Mycket tankar VAD man ska göra..

Jag vet att om jag vill ngt så gör jag det, samma sak som när jag flyttade ner hit..
Men det krävs planering, ork, vilja..inget jag har just nu...



Today:

Nu är det opponering av ett arbete som ska göras färdigt..vilket är grymt omotiverande..
Jag är fortfarande död efter nyår som tog musten ur mej...(kommer bilder och annat senare)

Därför lever jag som en zombi just nu, går inte utanför dörren, dricker gott te och latar mej i mjukisbrallorna..
Jag körde mitt nya träningsprogram igår med Martin på gymmet..oohh hell vilken värk jag har idag..
Får passa på och lata mej för snart börjar arbetslivet med 5 veckor praktik. Då är det andra bullar som gäller...



RSS 2.0