best feeling


Hur beskriver man den känslan?
Den känslan jag får när jag tänker på dig
Längtan efter dig när du inte är här
 Din humor, ditt skratt, din doft
Våra kroppar tillsammans
Känslan när vi älskar, kramas, gosar
Du gör mig så glad
Ger mig så många skratt
Jag är lycklig




Torsk

Den här veckan har gått väldigt fort och nu är det ju fredag igen. Suttit och skrivit på projektet varje dag. Katinka var här i tisdags och vi pluggade ihop..Annars har jag suttit själv hemma nästan varje dag och skrivit. projektet är snart klart, har en del kvar men jag är en aningen trött på det här nu alltså..Ska bli najs och börja med en ny kurs om en vecka..

Den här helgen blir lugn och skön. Ska jobba på Friskis både lör & sön, träna & skriva klart det sista på projektet. På måndag ska vi till Volvo på intervju och studiebesök. Krävs lite förberedelse.
Sen måste jag rensa klart de sista svamparna ikväll och frysa in. Håller på och torkar massa så ligger svamp överallt i lägenheten på tidningspapper.. Kantareller är super gott och äter dt till nästan varje måltid..
Gjorde en supergoo omelett här om dagen med kantareller, lök, soltorkade tomater, oliver och färsk persilja. Yummi!
Men en del kallar mig svamptorsk just nu..antingen är det ångerna från den torkade svampen i lyan eller så vette tusan men amatör docent Tobias Odsvik gav mig iallafall en klockren diagnos...han är för skön:-)

"Trattisdepressiv tillhör svampsyndromen eller de affektiva skogs syndromen. Vid bipolärt syndrom upplever en person maniska episoder suget efter svamp eller växlingar mellan svampdepression och manisk eufori (upprymdhet). Dessa extrema växlingar i svamprensning, matlagning, energi och allmänt fungerande utgör ett allvarligt funktionshinder"

hahaha....



Nu är det bara en vecka kvar till hösten stora höjdpunkt
image250

Stockholm 2/11 Mûnchen bryggeriet med Paloma, Catrin & hennes syrra..ska bli så jävla roligt!
Sen mysa några dagar hemma hos mamma & pappa i Trosa..

Nu plugga järnet til spinningen 16.15..
Trevlig helg










Underbar helg

Har haft den skönaste helgen på länge..
I fredags va det kanonväder ute. Jag & min underbara klasskompis Katinka satt på ett myspys café i Haga och pluggade hela dan. Sen fick vi nog & köpte med oss varsin kaffe och tog me ner till fiske kôrkan & njöt i eftermiddagssolen...




På kvällen hade jag hallelulja moment med skumbad, tända ljus, ett glas rött vin, mörk choklad o sofie zellmani..
Lagade grymt goda köttfärsbiffar med soltorkade tomater & svamp med ugnstekta grönsaker till...så gott!
Sen blev det lite otippad utgång med mina kära killkompisar Wiktor Markus, Sam & Matte på Park Lane,,housekväll..Skojigt:-)

Wiktor "caddy" & Matte           
            
    Caddy & Markus
Sam


I lördags va jag ute hela dan i skogen & plockade svamp med Tobbe. Underbart, frisk luft & skönt väder. Jätte fint ställe och skönt och komma ifrån storstan och allt liviluckan.
ALDRIG sett så mkt svamp i hela mitt liv.. Vi plockade väl ihop ca 5 ica kassar på mindre än 3 timmar..
Så nu har jag en del och rensa om man säger så..haha...

image245

Svamp är ju såå gottans..


Ny vecka och nu är det slutspurten på projektet....



svart som natten

är det ute just nu men jag är morgonpigg och vaknade runt kvart i 6..va uppe på toa o sen kunde jag ändå inte somna om..så passar på och tvättar just nu...sen kurra magen så gjorde gröt med kaffe..
Tusan isomras gick jag upp den här tiden varje morgon i 3 månaders tid.. så enkelt när det va ljust ute..Är ju helt kolsvart ute just nu och klockan är ändå snart 7..
Men mysigt,,snart är det advent,,o då kan vi tjejer ha pepparkaka och glöggkvällar med massa tända ljus..gå på julmarknad på liseberg o hoppas hoppas det blir snö..hihi..

Dt ska bli fint väder nu resten av veckan vilket är helt underbart. Sol och friskt luft ger mig så mycket mer energi. Gå långa promenader och njuta...

Idag ska jag träffa Katinka vid 9 och plugga projekt..skriva rent intervjufrågorna samt ringa till företagen vi ska besöka..Vi ska sammanställa mycket också. Jag har en del kvar o skriva om som jag ska sitta med också..
Projektet går jäkligt bra annars..

Yoga för hundar på nyhetsmorgon just nu haha...

Jaja nu ska jag ner till tvätten igen..
Have a nice day


Ny vecka................................

USCH vilket mulväder ute alltså..jag känner mej såå seg idag och typ lite bakis...asskumt!
Kunde inte sova inatt..Paloma va här igår kväll efter jobbet och vi såg Colletral på fyran och åt popcorn...jätte mysigt:-)
Sen drog hon hem och jag låg kvar i min sköna bäddsoffa..msn och facebook kan verkligen hålla en vaken..haha..kunde fään inte sova..helt klarvaken..så vid 04 kanske,,somnade jag & ändå vaknade jag 9 imorse av ett sms..

Sen har jag inte gjort många knop här hemma...Goo gröt till frukost och kollade på tv..sen har jag suttit o skrivit på projektet..lagade en hel panna god kycklinggryta..massa matlåda..jippii..går fortfarande i mjukisar o ser ut som ett troll..hehe..
Men nu ska jag ta mig samman faktiskt och gå ut på en skön promenad..få lite frisk luft kan nog göra susen för min tröga skalle....Passa på och hämta mina nyklackade skor också,nere i Vasa.
kväll blir det minnsan ett intensivpass på västra hamngatan med Peter..
Har fortfarande grym träningsvärk Julia..*hihi* så skivstång/spinningpasset får sparas till Onsdag..


Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ta jobbet heller. Har sån ångest över det här..det är ett stort steg för mig och jag vet inte om jag är mogen just nu. Är så mkt jag vill göra som att resa, jobba i fjällen, ta framtiden lite som dt kommer,,och självklart slutföra mina studier. Livet är soft just nu och jag trivs otroligt bra med det...
Jag ska ialf ringa dit imorgon..o kanske om jag kan få börja efter årsskiftet att det kan va mer intressant..
Jag lyssnar just nu mkt på min magkänsla..o om det vore hundra skulle jag inte tveka en sekund...
Vill inte göra fel beslut och sen ångra mig...Gaaah...galen blir jag ialf..va skulle ni gjort?? HEELP



ruskväder ute..burr..

Just nu består mina dagar av projekt projekt o projekt..Känner mej fastlimmad här vid mitt köksbord ..träsmak i arslet..*gäsp*..
Dt är så jävla kallt ute, blåser & regnar..Men imorse när jag va ute på min powerwalk va dt minnsan isol..Har hunnit tvätta också mitt på dan..men något träningspass hinns inte me..blir o sitta här o skriva hela kvällen..
Skulle helst vilja värma mig hos någon just nu med varm choklad..Gooss med Boboo..*fniss*

Eller varför inte??....Jag hoppas det blir en tripp i februari...
image239

onsdag

Imorse va ja bara såå trött när klockan ringde vid 7..MEN istället för att somna om gick jag faktiskt ut och gick en timmes powerwalk..blev faktiskt 2 varv lätt jogging vid mossen också..Man blir så pigg under hela dagen av morgonmotion..Vart grymt stressigt bara när jag kom hem..äggröran till frukosten brändes vid och min masscara va slut..For runt här hemma som en virvelvind..
Skulle nämligen träffa Katinka  nere i Vasa. Vi har suttit på ett café till nu ungefär och jobbat med projektet. Bland annat gjort intervjufrågor och veckoplanering inför de kommande veckorna..
Höstmysväder ute..grått, kallt och rått..stor kofta och stickad halsduk..med mina nya vita lacostegympaskor..hihi:-) Blir nog lite Chaite senare..

Jag står inför ett svårt beslut..fått erbjudande om fast tjänst på Unifeeder som ansvarig på importen samt ska sitta med landtransporter..Jag tror minnsan jag ska ta erbjudandet..o försöka plugga klart ändå..på bästa möjliga sätt så jag får min examen..Har några dar till o bestämma mej så ska tänka igenom detta nogrannt. Tror inte jag kan få bättre jobberbjudande faktiskt. Sen att det också är på ett företag där jag redan känner alla och trivs väldigt bra...svåååårt!

Nu blir det o diska o göra nå god lunch...sen fortsätta skriva om miljöskatter och trängselavgifter..

Ikväll är dt favooträningspasset intensiv skivstång/spinning 2 timmar..tjoho..
Dejt med Linda också tror jag...*blink*..






helgens fest

I lördags bjöd det på sol och varmt väder här i Gbg..riktigt najs!
Jag & Julia skulle gå powerwalk bort & möta Catrin & hennes mamma i gamlestan för att handla käk på Willys till kvällens fest.  Vi beräknade att det skulle ta ca 75 min att gå..men vi kom i väg så sent att det slutade med en joggingtur istället för vi skulle hinna..:-)
Vi shoppade loss..både jag & julia är lite gourméare haha..gillar att pyssla & fixa i köket.. så när vi kom hem hit från affären stod vi och lagade mat i sisådär 3 timmar haha...varför krångla till det liksom..:-)
Men såå mumsigt dt blev då..ulia,dina baconinlindade dadlar och filodegsrullar med getost...herregud så smaskigt..Vi gjorde också bulgursallad, hommus, guccamole, vitlöksbröd, kycklingfileér, potatisklyftor..

Här är bilder från festen..som mest va ni nog 22 pers i min etta men jag fick slänga ut ett halvt fotbollslag som andreas och tobbe kom släpandes med...haha..Sen bar det av till Tranquilo för salsa & riktiga Mojitos..för min mojitokanna  här hemma blev bara en stor örtdrink..blää...och nu är det stopp i vasken också..suck..
Efter Tranquilo drog vi till Park lane..Vart mkt shejk med Davve min kollega från Unifeeder..asskojigt:-)
Riktigt lyckat...tack alla..



what

Dt är ju jävligt tragiskt att de redan börjat julpynta ute i affärerna..hallå dt är början av oktober..
Snart kommer väl snön också..
aja godnatt,,

rockish...

...Hell yeah..
Igår vart det en total makeover med ny frilla och slingor i hela håret..Jag har hittat min drömfrisör och igår var jag hennes försöksperson på en helt ny färg som kommit ut från Loerea´l nu iveckan..
Kan garanterat säga att det inte är någon i hela sverige som ser ut som jag gör i håret..så coolt.. Va inte ens meningen att jag skulle göra slingor igår ju men ödet bestämde nog det ändå när hon berättade för mig att hon och hennes kollega precis hade suttit och pratat om den här nya färgen på ett platinablont hår och att hennes kompis egentligen skulle vara försökskanin på detta...
Och jag tänkte när jag satt där...what a hell,,testa på mig istället...om du har tid idag..så hon fick skapa sina ideér och klippa den frisyren vi båda bestämt oss om men hon hade ändå mkt fria tyglar..
Jag var skitnervös men hon lugnade mej ändå o sa att jag fortfarande kommer vara blond..hon började nämligen och bleka hela min utväxt..sköönt o få det på salong säger jag bara..Sen om jag skulle ligga sömnlös på nätterna och intre trivas med hårfärgen skulle jag bara komma in så lägger hon in en annan färg..
Det ni kanske inte ser på korten är att nyansen är en kall blond färg med lite violetta inslag..det är grymt coolt..



This ts the resultat:


fredax:
Imorse kom Katinka hit vid 09-tiden, vi åkte en snabbis till Maxi och handlade lite..
Sen har vi suttit här och pluggat..jag har skrivit om miljövänliga transporter och hälsoeffekter..

Måste verkligen ta tag i min lägenhet också och städa...it´s nasty in here..
Imorrn ska vi nämligen fira Catrin som fyllt år med lite god middag & trevligt sällkap här hos mej. Sen blir det utgång på kvällen..blir trevligt!

Denna fredagkväll blir lugn och skön. Ska faktiskt ta mig en löptur senare i slottskogen och fortsätta plugga. Låter väldigt ambitiöst kanske en fredagkväll men rätt skönt också..




Detta händer idag..

God morgon

Idag blir det en ny frisyr..hoppas det blir bra & att det är en trevlig frisör man kan ha en bra kommunikation med..
Min förra va en jäkla bitch så dit går jag inte igen..Men har handlat en del hårprodukter på den här salongen Sense & de har vart väldigt hjälpsamma & trevliga så...


image223

Så här är min tanke att det ska bli men jag ska inte ha så mkt lugg utan ha kvar min snelugg..mkt mer lättfixat...
Sen i eftermiddag ska jag bleka min utväxt och beställa tid för slingor om ca 1,5 vecka..då jag ska lägga in ljusbruna slingor,,lite olika nyanser..kan nog bli snyggt..
Men ujj va det är svårt o bestämma sej...jag trivs så bra i blont hår...


På eftermiddagen ska jag fortsätta skriva på projektet...

Ikväll ska jag köra gym & danspass 18-20...ska bli såå skoj & testa..


Kanelbullens dag idag :-)  Njuut!            






Sunny day

Helt otroligt fint höstväder det varit idag, Riktigt varmt & skönt så man kunnat gå utan jacka. Myys!
Träffade Katinka på biblan vid 10 och där satt vi och pluggade några timmar..Sen gick jag hem och fortsatte skriva en stund men började gäspa mer o mer så la mej i sängen och sov nån timme..skönt.

Nu på eftermiddan/kvällen har jag kört ett riktigt motionspass..Tanken var först att jag skulle gå en snabb promenad en timma och sen köra ett medelpass..men det va så underbart väder ute så jag började jogga...o ja kunde fasiken inte sluta springa,,så sprang runt i slottskogen över en timme och svetten rann...jag fick sån kick av dt..så nu lär ja ju få dille på löpning om inte annat..
Va den bästa träningsupplevelsen på länge faktiskt...o shit ja lär ju ha träningsvärk imorrn..känner mej öm i benen redan nu,...mer strechning..

Ska sitta hela kvällen nu och skriva o läsa i alla böcker om miljö & transport som jag lånade på biblan..
sen blir det självklart desperate housewifes o te..skön kväll alldeles själv...i likee...
Puss

Myspys helg

I fredags...
när jag vaknade kände jag mej såå mkt bättre. Jag va pigg och kände mej frisk. Helt sjukt va echinagard och lite vila kan göra med en:-)
Jag gjorde min tenta som faktiskt kändes lätt som en plätt..tog en låång dusch. Kände mej som världens äckligaste människa när man legat hemma & vart sjuk 3 dar..& då få göra sig fräsch och sminka sig..Man ser ju ut som en ny människa & känner sej som en också:-)

Träffade my lovely Paloma på en höstpromenad ner till stan.Underbart väder då solen sken och luften var kall och frisk. Vi tog en varsin latte och delade på en äppelkaka på Frank´s,,,mysigt dt va gumman:-)
Sen gick jag ensam på stan i några timmar. O jag fastnade helt på H&M faktiskt..köpte nästan en helt ny garderob haha...Fick hur mkt kläder som helt för en liten summa ändå...

Ett par svarta byxor
En svart slips
En svart poloklänning
En svart & en vit långärmad tröja 98:-/st
Grå stickad pullover
Grå stickad hängselklänning
En svart basker, stickad halsduk

Allt detta för 1300 spänn...inte illa ändå...

På kvällen träffade jag Catrin, Linda, Paloma & Tobbe på Inferno och drack lite vin och myste...
ja jag vet,,,Inte det smartaste draget av mig men jag & Tobbe gick vidare till excet sen o shejkade loss, drack drinkar och hade astrevligt..Vart inte så sent,,kom hem vid 02-tiden ändå..MEN..

Den smällen fick jag ändå ta dagen efter när jag började jobb kl 9 på Friskis. Lördagen va nog en av de längsta dagarna i mitt liv tror jag...slutade inte förän 17.30 och dt va så lugnt på anläggningen,,,hände ingenting och ja klättrade nästan på väggarna. Så trött och bakfull jag va..suck..När jag slutade och kom hem tvärdog jag i min säng nån timme. Fanns inga alternativ mer än att va hemma och ta dt lugnt den kvällen...började med ett skönt bad och sen vart det god mat med tacos, rött vin och gott sällskap..Såg The Number 23..Bra film!

 

image211

 

 

Igår vart det sovmorgon,mys med god brunch,,långa promenader, kollade på djuren i slottskogen,,*s*
fikade med Julia, shoppade en ny väska, lite snygga underkläder..
Kvällen avslutades med film & glass me Paloma...MYYS!

Dt är underbart och ha sina vänner så nära en..och Paloma,du har verkligen rätt. Man är bortskämd att man har så underbara & fina vänner..

Ni är bäst och betyder allt för mig!


 


RSS 2.0